Base of Operations Lanthe
2 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Base of Operations Lanthe
Кагура си долетя с робота влизайки в един от хангарите най на края пристигайки у дома си и като кацна робота си и веднага няколко войника го обградиха все пак тук е главната военна сила на планетата и тогава Кагура само натисна няколко копчета като тялото на робота м усе разтвори и той самия скочи от него направо на земята докато камерата в която беше момичето също се разтвори и така момичето вече можеше да види и каде е грубо казано беше леко свободна освен факта ,че войниците си бяха насочили оражията към нея..
Bael Shade- Брой мнения : 568
Химари се опита да стане,но тялото й сякаш беше залепено за пода. Тя надигна леко глава, огледа се и тихо попита
-Къде съм.. какво става?
След това отново отпусна главата си назад..
-Къде съм.. какво става?
След това отново отпусна главата си назад..
Himari- Брой мнения : 464
Кагура се усмихна и каза :
-Добре дошла на Altair в базата Lanthe ,а сега не се съпротивлявай..
И 2 ма войника тръгнаха към нея в опит да и сложат белезници .
-Добре дошла на Altair в базата Lanthe ,а сега не се съпротивлявай..
И 2 ма войника тръгнаха към нея в опит да и сложат белезници .
Химари искаше просто да избяга, но видя,че нито може да стане.. нито има някакъв смисъл да бяга. Така или иначе те щяха да я заловят. Тя се остави на войниците и попита
-Ще ме убиете ли.. ? Какво ще правите с мен..?
-Ще ме убиете ли.. ? Какво ще правите с мен..?
Кагура повдигна рамене и каза :
-Създание което мирише толкова хубаво няма да е приятно да умре поне за сега ....
И тогава войниците я закопчаха ,а Кагура тръгна към изхода от хамбара като войниците побутнаха момичето и тя да тръгва действаха като нейни пазачи поне за сега ,а и това поне и позволи да разгледа малко мястото големите стоманени стени различната технология и факта ,че всичко беше с различни букви и ткн различни неща от земните като след няколко минути Кагура само стигна до една голяма врата изпозлва си раката за да активира скенера и да отвори вратата разкривайки огромна лаборатория и посредата и нещо като водна свера и войниците само застанаха до вратата оставяйки момичето в лабораторията малко на свободно разглеждане.
-Създание което мирише толкова хубаво няма да е приятно да умре поне за сега ....
И тогава войниците я закопчаха ,а Кагура тръгна към изхода от хамбара като войниците побутнаха момичето и тя да тръгва действаха като нейни пазачи поне за сега ,а и това поне и позволи да разгледа малко мястото големите стоманени стени различната технология и факта ,че всичко беше с различни букви и ткн различни неща от земните като след няколко минути Кагура само стигна до една голяма врата изпозлва си раката за да активира скенера и да отвори вратата разкривайки огромна лаборатория и посредата и нещо като водна свера и войниците само застанаха до вратата оставяйки момичето в лабораторията малко на свободно разглеждане.
Химари се ококори и започна да обикаля наляво надясно и да разглежда с голям интерес. Тя се приближи до водната сфера и я загледа с доста голям интерес.
-Ууууу.. какво е това?! - попита тя.. и понечи да я докосне.
-Ууууу.. какво е това?! - попита тя.. и понечи да я докосне.
Няколко учени влезнаха като Кагура само ги прегледа на бързо с няколко погледа като им каза :
-И по леко с нея ..
След което единия учен каза на Химари :
-Това ще е твоето място за престой в следващите няколко минути...часове..дни..месеци ,а може и години не се знае ще зависи от тялото ти и силите ти.
След което се опитаха да се доближат до нея и доброволно да и сложат маска и да я укичат с сензори и апарати за измерване на кръвно и ткн.
-И по леко с нея ..
След което единия учен каза на Химари :
-Това ще е твоето място за престой в следващите няколко минути...часове..дни..месеци ,а може и години не се знае ще зависи от тялото ти и силите ти.
След което се опитаха да се доближат до нея и доброволно да и сложат маска и да я укичат с сензори и апарати за измерване на кръвно и ткн.
Химари направи няколко крачки назад и каза
-Не ме доближавайте докато онзи там - поглежда към Кагура - не ми обясни с най-малката подробност какво подяволите правя тук и какво вие мислите да правите с мен !
-Не ме доближавайте докато онзи там - поглежда към Кагура - не ми обясни с най-малката подробност какво подяволите правя тук и какво вие мислите да правите с мен !
Кагура вдиша дълбоко въздух и каза :
-Тази миризлива кучка май си пада по командването..
СЛед което я погледна и тръгна бавно към нея стигайки на има няма метър от нея я погледна в очите и каза :
-Ще те тестваме да ли ставаш за възраждането на тази планета..
Честно казано на Кагура никога не му е пукало за това място от време на време само изпълнява някое негово задължение за да му позволят да отиде на другата планета ида се збие с някой или по точно да убие някой за това и не му пукаше особенно за какво винаги им трябват точно жени на тия буклуци тука..
И войниците тогава пак се прецелиха в Химари ,а Кагура добави :
-Кротувай малко и ако си добра ще те убия.
И учените пак се опитаха да я нагиздят хД.
-Тази миризлива кучка май си пада по командването..
СЛед което я погледна и тръгна бавно към нея стигайки на има няма метър от нея я погледна в очите и каза :
-Ще те тестваме да ли ставаш за възраждането на тази планета..
Честно казано на Кагура никога не му е пукало за това място от време на време само изпълнява някое негово задължение за да му позволят да отиде на другата планета ида се збие с някой или по точно да убие някой за това и не му пукаше особенно за какво винаги им трябват точно жени на тия буклуци тука..
И войниците тогава пак се прецелиха в Химари ,а Кагура добави :
-Кротувай малко и ако си добра ще те убия.
И учените пак се опитаха да я нагиздят хД.
Химари видя,че няма какво да направи по въпроса и се остави на учените. По едно време само каза
-Ааааа добре.. правете си експериментите и работите.. ама да попитам тука ядене и тоалетна предлагат ли се ?
-Ааааа добре.. правете си експериментите и работите.. ама да попитам тука ядене и тоалетна предлагат ли се ?
Епа Кагура погледна учените те да се оправят с нея неговата задача беше само да домъкне момиче тук ,но не и да се грижи за физиологичните и нужди хД..
Учените се позамислиха ,но пасуваха на отговора и просто бутнаха момичето в сверата ,че да почнат експеримента и разбира се добавиха след това :
-Ако всичко мине по план ще бъдеш третирана като царица ..
Учените се позамислиха ,но пасуваха на отговора и просто бутнаха момичето в сверата ,че да почнат експеримента и разбира се добавиха след това :
-Ако всичко мине по план ще бъдеш третирана като царица ..
Химари отново погледна Кагура и каза тихо
-Тоя ме домъкна тука.. и ме заеба.. страхотно.. сега тея кой знае какви мизерии ще ми правят..
Момичето все още не осъзнаваше какви ще са тези експерименти.. за това просто си седеше кротко и оглеждаше сферата.
-Тоя ме домъкна тука.. и ме заеба.. страхотно.. сега тея кой знае какви мизерии ще ми правят..
Момичето все още не осъзнаваше какви ще са тези експерименти.. за това просто си седеше кротко и оглеждаше сферата.
Учените почнаха да преглеждат как и е тялото структурата и да ли проклятието е почнало да и действа ,но забелязаха нещо страмно и само единия учен погледна Кагура с думите :
-Мисията ти беше да докараш момиче със специални способности и силна душевна сила тази е почти нормална ..
Кагура тогава ги погледна леко страмно и каза :
-Кучката беше по различна когато я хванах за 1 ви път вие сте учените помолете я да ви покаже какво може..
И да 1 ния учен реши да я помоли да покаже малко сила защото май проклятието беше започнало леко да и действа на организама докато е толкова слаба в този момент.
-Мисията ти беше да докараш момиче със специални способности и силна душевна сила тази е почти нормална ..
Кагура тогава ги погледна леко страмно и каза :
-Кучката беше по различна когато я хванах за 1 ви път вие сте учените помолете я да ви покаже какво може..
И да 1 ния учен реши да я помоли да покаже малко сила защото май проклятието беше започнало леко да и действа на организама докато е толкова слаба в този момент.
Химари погледна отегчено учените и каза
-Трябва да съм доста ядосана или изплашена за да покажа другата си същност.
След това започна нещо да си гледа ноктите и да се заиграва с тях.
-Трябва да съм доста ядосана или изплашена за да покажа другата си същност.
След това започна нещо да си гледа ноктите и да се заиграва с тях.
Учените се зачудиха какво да правят ,а Кагура измисли просто решение като пойска оражието на единия от войниците насочи го към момичето и каза :
-Ей кучко изплаши се.
И почна да стреля по нея добре ,че повечето патрони направо минаваха през сверата ,но и това беше идеята само да я изплаши ,но и се опита да я нарани ,не точно да я простреля ,а само да я одраска с някой друг патрон ,а и истината е ,че не м усе отдава да стреля с оръжия така ,че можеше и да я гръмне ако не внимава.
-Ей кучко изплаши се.
И почна да стреля по нея добре ,че повечето патрони направо минаваха през сверата ,но и това беше идеята само да я изплаши ,но и се опита да я нарани ,не точно да я простреля ,а само да я одраска с някой друг патрон ,а и истината е ,че не м усе отдава да стреля с оръжия така ,че можеше и да я гръмне ако не внимава.
Химари отскочи няколко пъти и започна да вика
-Абе ти ненормален ли си бе ?!
В момента тя се чувстваше и ядосана и изплашена.. докато изведнъж един куршум не я одраска по крака, Тогава звяра в нея започна да бушува. Косата и бавно започна да променя цвета си.. и очите и отново станаха кърваво червени.
-Престани да стреляш иначе ще те убия - ревеше тя
-Абе ти ненормален ли си бе ?!
В момента тя се чувстваше и ядосана и изплашена.. докато изведнъж един куршум не я одраска по крака, Тогава звяра в нея започна да бушува. Косата и бавно започна да променя цвета си.. и очите и отново станаха кърваво червени.
-Престани да стреляш иначе ще те убия - ревеше тя
-Не ми кради репликите иначе аз ще те убия.
Това изказване на Кагура беше с много приятна усмивка на лицето му и усети как миризмата и се промени като добави :
-Сладко ...еи учените сега доволни ли сте..
Учените остановиха променит и видяха как проклятието изчезна от тялото и ,но им беше интересно да ли щеше да се върне ако тя се успокой и затово казаха на Кагура да престане да стреля и той спря..
Това изказване на Кагура беше с много приятна усмивка на лицето му и усети как миризмата и се промени като добави :
-Сладко ...еи учените сега доволни ли сте..
Учените остановиха променит и видяха как проклятието изчезна от тялото и ,но им беше интересно да ли щеше да се върне ако тя се успокой и затово казаха на Кагура да престане да стреля и той спря..
Демона в Химари беше много ядосан и буйстваше в нея. Знаците започнаха леко да се появяват по тялото й, но тя се бореше с всички сили да не се променя. Защото променили се веднъж.. има опасност повече да не възвърне човешката си същност. Очите й ставаха ту лилави ту червени..
Мани тва нейното променяне направо ебаваше майакта на системите в лабораторията ама Кагура си гледаше момичето беше му интересно и само каза :
-Ей това е моята миризлива кучка ще ва избие всичките ..само това ли можеш хайде покажи си зъбките и аз ще ти покажа мойте.
И се доближи до водната свера провокирайки я дори и сам ос поглед.
А учените се чудеха как да овладеят положението и в опит да укротят момичето пуснаха защитата на водната свера което беше бая силен ток уж да я прати в бесъзнание малк овероятно беше да с еполучи.
-Ей това е моята миризлива кучка ще ва избие всичките ..само това ли можеш хайде покажи си зъбките и аз ще ти покажа мойте.
И се доближи до водната свера провокирайки я дори и сам ос поглед.
А учените се чудеха как да овладеят положението и в опит да укротят момичето пуснаха защитата на водната свера което беше бая силен ток уж да я прати в бесъзнание малк овероятно беше да с еполучи.
Химари гледаше Кагура и се ядосваше все повече и повече.. а тока само накара звяра да се покаже. Очите и станаха напълно червени.. знаците се появиха изцяло по тялото й.. и тя започна да буйства из сферата. Химари колкото й да се бореше с демона нямаше файда.. той беше много по-силен от нея.. и вече почти я беше превзел.
Учените нарпаво залегнаха ,а войниците си насочиха оръжията към момичето и тогава Кагура само им заповяда да излезнат и да затворят стоманената врата ,че май ще стане забавно ,а самата свера се пръсна на капчици и изчезна във въздуха махайки всякакви прегради който задържаха момичето ,а Кагура все още имаше една адски доволна усмивка на лицето си и само каза :
-Смърдиш ..ще те убия.
-Смърдиш ..ще те убия.
Момичето стоеше на едно място и гледаше Кагура в очите. Тялото й изведнъж започна силно да се извива. Изведнъж момичето извика
-,Махни се от... - тя не успя да се доизкаже защото загуби говора си.. и всичко което излизаше от устата й беше само рев. Тялото й се мяткаше наляво на дясно.. и личеше,че тя се бори със съществото в себе си. В демонските й очи беше изписан зов за помощ.
-,Махни се от... - тя не успя да се доизкаже защото загуби говора си.. и всичко което излизаше от устата й беше само рев. Тялото й се мяткаше наляво на дясно.. и личеше,че тя се бори със съществото в себе си. В демонските й очи беше изписан зов за помощ.
Кагура почна да се зачудва кво и става и защо тя се държи така харесваха му по бурните създания и дивите зверове ,но това беше леко страмно ,но все пак най много му харесваше да провокира в моменти когато някое създание беше най силно ,но сега някакси искаше да се наслади на този момент.
Цялото й тяло се гърчеше и се мяткаше наляво надясно.. изведнъж момичето скочи и тръгна да напада Кагура, но когато стигна до него се спря и падна в краката му. Знаците ту обгръщаха тялото й.. ту се скриваха. Тя не искаше да позволи демона да я превземе, все още искаше да бъде нормална.
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите