Природно Място
2 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Природно Място
Химари приближи лицето си на няколко сантиметра от негово и каза
-Не.. аз ще те убия.. - и леко се облиза
През цялото време не спираше да го гледа в очите предизвикателно.
-Не.. аз ще те убия.. - и леко се облиза
През цялото време не спираше да го гледа в очите предизвикателно.
Himari- Брой мнения : 464
Кагура не спираше да я гледа в очите все пак в животинското царство най голямото предизвикателство е точния поглед в очите който 1 ви се отметне значи е по слабия ,а той не смяташе да се предаде само защото тя е над него ,а и все още не е показал неговата специална дарба заради което и чакаше тя да действа 1 ва .
Bael Shade- Брой мнения : 568
Химари се приближи още повече и носовете им се докоснаха. Тя също не спираше да го гледа. Още веднъж се облиза..изведнъж без да премества погледа си го захапа за долната устна.
Кагура леко се изчерви и заради това трябваше да си премести леко погледа в страни не очакваше тя найстина 1 ва да го убие при положение ,че той искаше това го вкара в леко неудобна позиция и заради това не може да измисли никаква подходяща реакция грубо казано се предаде.
Химари се усмихна доста самодоволно след което се засмя и му каза на ушенце
-Мрррр.. не можеш да ми устоиш нали.. мяяуу..
-Мрррр.. не можеш да ми устоиш нали.. мяяуу..
Кагура се усмихна и каза доволно :
-Май ,че е обратното все пак ти си моята кучка.
Като той и изръмжа на нейното ушенце и реши да си покаже малко и неговите рефлекси като преобърна момичето до него си и сенамести над нея поглеждайки я предизвикателно сега в нейните очи с думите :
-Сега вече ще те убия !
Повишавайки леко тона с една брутална усмивка.
-Май ,че е обратното все пак ти си моята кучка.
Като той и изръмжа на нейното ушенце и реши да си покаже малко и неговите рефлекси като преобърна момичето до него си и сенамести над нея поглеждайки я предизвикателно сега в нейните очи с думите :
-Сега вече ще те убия !
Повишавайки леко тона с една брутална усмивка.
На момичето и ставаше все по интересно и по интересно. Тя го погледна също доста предизвикателно право в очите и каза
-Давай.. предизвиквам те..
Докато изричаше тези думи... тя леко погали момчето по гърба с опашката си ..
-Давай.. предизвиквам те..
Докато изричаше тези думи... тя леко погали момчето по гърба с опашката си ..
Тази контра от нейна стра найстина беше тегава като Кагура пак леко се изчерви и каза леко по тихо :
-Не мога..не и тук..не и сега..
Беше му неловко още пред нея ,но поне реши да и върне за нещо като я захапа за долната устна не отделяйки поглед от нейния дърпайки я лекичко и след което я пусна като се изправи бавно и полека подавайки ръка на Химари и тя да стане.
-Не мога..не и тук..не и сега..
Беше му неловко още пред нея ,но поне реши да и върне за нещо като я захапа за долната устна не отделяйки поглед от нейния дърпайки я лекичко и след което я пусна като се изправи бавно и полека подавайки ръка на Химари и тя да стане.
Лицето на Химари промени цвета си.. от бяло.. в приятно розово. Тя хвана ръката на Кагура и леко се изправи. Въпреки всичко тя не спираше да го гледа в очите...и изведнъж се изцепи
-Имаш много хубави очи..
-Имаш много хубави очи..
Кагура само я погледна с лека усмивка реши да не и отвърне на комплимента макар и да го прие бая добре и само каза :
-Още имаш ли енергия за бягане или ти се прави друго ?
Кагура реши да види нейните интереси ако има такива какво би искала да прави.
-Още имаш ли енергия за бягане или ти се прави друго ?
Кагура реши да види нейните интереси ако има такива какво би искала да прави.
Химари осъзна,че е казала това за очите на глас и се изчерви още повече.
Тя погледна някъде в страни и каза
-Ммм.. в момента бих изяла доста голямо количество сладки неща..
И се засмя.
Тя погледна някъде в страни и каза
-Ммм.. в момента бих изяла доста голямо количество сладки неща..
И се засмя.
На Кагура му беше интересно как може земните създания да ядът толкова много не ,че нещо ама тук почти никога никой не изпитваше глад което си беше забавно де ама карай и за това само каза :
-Имам малко работа на земята ако искаш ще те оставя там за малко и без това там сладкото ще е май по качествено от това което съм виждал навита ли си ?
-Имам малко работа на земята ако искаш ще те оставя там за малко и без това там сладкото ще е май по качествено от това което съм виждал навита ли си ?
-Дааааааааааа... ще намина през любимата си сладкарница.
Започна да вика и да се кефи Химари .. но изведнъж тя го погледна сериозно и каза
-Ама не да ме зарежеш.. да знаеш,че няма да се отървеш лесно от мен. :D
Започна да вика и да се кефи Химари .. но изведнъж тя го погледна сериозно и каза
-Ама не да ме зарежеш.. да знаеш,че няма да се отървеш лесно от мен. :D
(неееее заклевам се това не беше част от плана хД)
Кагура се усмихна и каза :
-Не се притеснявай казах ти ,че си моята миризлива кучка няма да те зарежа толкова лесно ..
След което тръгна към робота си с 2 думи някой друг скок и направо си скочи в кабината изчаквайки и Химари да дойде.
Кагура се усмихна и каза :
-Не се притеснявай казах ти ,че си моята миризлива кучка няма да те зарежа толкова лесно ..
След което тръгна към робота си с 2 думи някой друг скок и направо си скочи в кабината изчаквайки и Химари да дойде.
( а бойй ? :D )
Химари се превърна в котка и скочи в скута на Кагуро. Зарови си главичката между краката му и измрънка
-Вече можеш да потегляш. :D
Химари се превърна в котка и скочи в скута на Кагуро. Зарови си главичката между краката му и измрънка
-Вече можеш да потегляш. :D
Кагура затвори пак всеки изход от робота активира системите и литнаха да отиват към портала .
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|