Домът на Лина
2 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Домът на Лина
Тук беше найстина много горещо, нещо от сорта на земен ад.
Лина седеше на верандата като гледаше залязващото слънце което сега беше в красив изгарящо червеникав оттенък
Лина седеше на верандата като гледаше залязващото слънце което сега беше в красив изгарящо червеникав оттенък
Lina- Брой мнения : 330
Re: Домът на Лина
Генесис влезе във къщата като се качи на вторият етаж и излезе на верандата и застана зад Лина като се наведе и облегна главата си на рамото й като гледаше залезът.
-Здравей.
-Здравей.
Genesis Rhapsodos- Брой мнения : 96
Лина почувства топлината м, като леко допря глава до неговата и се усмихна широко и доволно
- Как мина войната скъпи?
- Как мина войната скъпи?
-Мина гладко.Той се усмихна като я целуна нежно и уви ръцете си около кръстът й като продължи да гледа залезът.
-А ти как си...липсвах ли ти.Усмихна се казвайки това.
-А ти как си...липсвах ли ти.Усмихна се казвайки това.
- Да много, седях всяка вечер тук в продължение на 6 месца и чаках ти да се завърнеш и най - накрая този ден дойде - каза лина като се обърна към него и го прегърна силно
Генесис отвърна на прягръдката й като затвори очи.Беше толкова щастлив, че най-накрая тя е в неговите обятия, и че отново е със нея.Той целуна челото й и я опгледна.-Как си....сама във тази къща толкова време.
- И друг път се е налагало, знам какво е война, е не отричам, че скучаех адски много без теб, но си намерих разни занимания като например пазаруване и направих цялостен ремонт на Имението като смених и мебелите, ела виж - каза Лина като го дръпна да влезе вътре и се огледа
Генесис се огледа.Като цяло декорът и ремонтът го изуми.
-Браво...добре си се- но преди да довърши се сети, че това не е безплатно и се обърна към нея.
-Скъпа...колко се изръси за това?
-Браво...добре си се- но преди да довърши се сети, че това не е безплатно и се обърна към нея.
-Скъпа...колко се изръси за това?
- Е сега, няколко хиляди не много около 50 там някъде, но е прекрасно нали само да видиш спалнята какво меко легло съм взела направо само като го погледнеш и ти се приспива, та гладен ли си да ти сготвя нещо ?
След като, чу "няколко хиляди не много около 50 там някъде"всичко наоколо му затихна за няколко секунди.
-...да малко съм гладен...след вечерята може да видя леглото.
Слязоха долу във хола и се излегна на диванът като затвори очите си.Бе преуморен от пътят който би до тук и бе решил да подремне докато тя сготви.
-...да малко съм гладен...след вечерята може да видя леглото.
Слязоха долу във хола и се излегна на диванът като затвори очите си.Бе преуморен от пътят който би до тук и бе решил да подремне докато тя сготви.
Лина го зави с едно одеало да не истине като отиде преоблече се и си сложи престилка вдигна си косата и отиде в кухнята като се зае да готви, реши да му направи печена риба на скара с доматен сос резани лимон и зелени маслини с пипер. След около 1 час беше готова като отиде постели една покривка след това нареди приборите сервира му храната и отиде при него като го целуна леко по челото погали го и каза
- Скъпи събуждай се яденето е говово.
- Скъпи събуждай се яденето е говово.
Той отвори очи и се усмихна като се надигна от диванът.
-От кога не те бях виждал във престилка.След това нежно я целуна и отиде във кухнята като седна на столът.
-Печена риба и зелени маслини...мисля че си го готвила само веднъж.След това взе приборите за хранене и започна да яде.
-От кога не те бях виждал във престилка.След това нежно я целуна и отиде във кухнята като седна на столът.
-Печена риба и зелени маслини...мисля че си го готвила само веднъж.След това взе приборите за хранене и започна да яде.
- Дано ти хареса, яж спокойно не бързай - каза тя като отиде зад него и леко размачка раменете му
- Вече си у дома не искам да се притесняваш за нищо
- Вече си у дома не искам да се притесняваш за нищо
Генесис се отпусна като бавно се хранеше.Той се наслади на храната и масажът на своята любима.След като привърши той се изправи, събра всички прибори и се отправи към мивката, за да ги измие.
Тя му припречи пътя като му ги взе от ръцете
- Спокойно аз ще ес справя с това, научих се и чинии да мия за тези 6 месеца представи си.
- Спокойно аз ще ес справя с това, научих се и чинии да мия за тези 6 месеца представи си.
Той уви ръцете си около кръстът й като взе обратно приборите и ги постави на шкафът.След това я придърпа към себеси и я целуна нежно.
-Не е нужно...6 месеца си била сама...аз ще ги измия но сега изкам да прекарам малко време със моето момиче.Усмихна се като я взе на ръце, отиде във холът седна на диванът и я остави във скутът се като не я пускаше от обятията си.
-Не съм те виждал от 6 месеца, ти чинии искаш да миеш.
-Не е нужно...6 месеца си била сама...аз ще ги измия но сега изкам да прекарам малко време със моето момиче.Усмихна се като я взе на ръце, отиде във холът седна на диванът и я остави във скутът се като не я пускаше от обятията си.
-Не съм те виждал от 6 месеца, ти чинии искаш да миеш.
- Е сега, старая се да съм добра домакиня - каза Лина като засрамено се заигра с кичур от косата си и след това го погледна като беше леко изчервена
Той се засмя леко като отново я целуна.
-Не е нужно да си добра домакиня.Усмихна се той като бръкна в джобовете си и извади ръцете си свити във юмруци.
-Коя ръка си избираш?
-Не е нужно да си добра домакиня.Усмихна се той като бръкна в джобовете си и извади ръцете си свити във юмруци.
-Коя ръка си избираш?
Ууу игри обичам игрите нали знаеш, хмм кое да избера ем нека е дясно, не,не ляво, не дясно, не,не чакай лясво.... ох добре дясно, ЛЯВО - извика лина като след това погледа Генезис и се засмя
-Оо много си добра..но не оцели.Генесис разтвори юмрукът на лявата си ръка която беше празна.Наградата е във дясната ръка... НО да си я получиш в замяна на една хубава целувчица.Засмя се той като я гледаше усмихнат и удовлетворен, че най-накрая са отново заедно.
Лина се наведе към него като го целува и докато не гледаше тя си открадна подаръка като стана от него завъртя се докато гледаше подаръка
- Ууууу.. какво е това кажи ми? - и започна да се опитва да го отвори
- Ууууу.. какво е това кажи ми? - и започна да се опитва да го отвори
Генесис се засмя като очакваше нещо такова от нея, затова го беше увил във тръвда обвивка като бе завързал панделката със много особен възел.Той стана застана зад нея хвана опаковката и я развърза пред нея като отвори малката кутиика във която имаше златисто кулие със окачена буквата "Л".Той й сложи кулието и я погледна.
-Както си и мислех...стои ти идеално.
-Както си и мислех...стои ти идеално.
- Невероятно е олл скъпи мерси много, много, много ще си ударя гъза в навана от щастие, чесно казано си мислех, че си ме забравил - каза Лина като му се хвърли на врата и го разцелува
Той се усмихна като я прегърна.
-Как мога да те забравя...та през тези 6 месеца само ти си ми в главата.А аз честно казано, познавайки вкусът ти мислех, че няма да го харесаш но явно съм грешал
-Как мога да те забравя...та през тези 6 месеца само ти си ми в главата.А аз честно казано, познавайки вкусът ти мислех, че няма да го харесаш но явно съм грешал
- Много е хубаво и щом е от теб е още по - хубаво, виж ходи ми на хълката - каза Лина като я погледна след това я докосна въздъхна и каза
- Ех какви времена бяха - след това започна да се смее какво през онази нощ рофл
- Ех какви времена бяха - след това започна да се смее какво през онази нощ рофл
Страница 1 от 2 • 1, 2
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|