Das Böse
5 posters
Страница 1 от 1
Das Böse
...
Последната промяна е направена от Lina на Пон Авг 13, 2012 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Lina- Брой мнения : 330
Re: Das Böse
ХАЙЙЙЙ Хитина защо си тук ? Наркотици,блудство или алкохолизъм или просто хазарт ?
Naix- Брой мнения : 963
Господа поздравете Хитина тя е тук заради хазарта хД
Naix- Брой мнения : 963
Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
Raven le Faye- Брой мнения : 278
Raven le Faye написа:Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
Не разбирам за какво говориш. Името й означава течност, която не замръзва при ниски температури и се използва за охлаждане в двигатели с вътрешно горене.
P.S. Антифриз.
Omega Spawn- Брой мнения : 216
Omega Spawn написа:Raven le Faye написа:Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
Не разбирам за какво говориш. Името й означава течност, която не замръзва при ниски температури и се използва за охлаждане в двигатели с вътрешно горене.
P.S. Антифриз.
Хитин, my dear .. That's what I was talkin' about xD
Raven le Faye- Брой мнения : 278
Raven le Faye написа:Omega Spawn написа:Raven le Faye написа:Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
P.S. Антифриз.
Защото съм най - проклетото същество познато на земята?
Lina написа:Raven le Faye написа:Omega Spawn написа:Raven le Faye написа:Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
P.S. Антифриз.
Не, не си. Просто се имаш за много повече от това, което си. <3
P.S. Аз я наричам Антифриз. Long story.
Omega Spawn- Брой мнения : 216
Omega Spawn написа:Lina написа:Raven le Faye написа:Omega Spawn написа:Raven le Faye написа:Защо си кръстена на животински аналог на целулозата, който има структурно-опорни функции и е най-неразтворимото вещество, познато на Земята ?
P.S. Антифриз.
Не, не си. Просто се имаш за много повече от това, което си. <3
P.S. Аз я наричам Антифриз. Long story.
Пхаха... кой го каза само
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|