Възвишенията
3 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Възвишенията
First topic message reminder :
Възвишенията се намираха на края на града. Те не бяха достатъчно високи, за да предоставят красива гледка, от която да се открие целият Хорор Муун, но бяха най-добрия избор, който жителите на града правеха, когато жегата беше непоносима. Тук винаги беше прохладно, а въздухът бе свеж.
Възвишенията се намираха на края на града. Те не бяха достатъчно високи, за да предоставят красива гледка, от която да се открие целият Хорор Муун, но бяха най-добрия избор, който жителите на града правеха, когато жегата беше непоносима. Тук винаги беше прохладно, а въздухът бе свеж.
Nightmare Admin- Брой мнения : 71
Re: Възвишенията
Химари усети неговата миризма. Тя беше наистина много приятна и тя се зачуди как до сега не е усетила,че той мирише така. Миризмата му я караше да полудява.. действаше й доста странно. Момичетп продължаваше да го целува и да се заиграва с опашката си м/у краката му.
Himari- Брой мнения : 464
Мдам на Кагура вече му беше леко тегаво положението главно заради тая нейната опашчица и не ,че нещо ,но тегаво за него значеше ,че май котенцето беше постигнала това което се опитваше с цялото това движение на опашчицата си.
За това Кагура поне си я целуна още по страстно не искайки да си отделя езичето от нейния прегръщайки я същевременно още по силно претискайки така гърдите по силно към тялото си.
За това Кагура поне си я целуна още по страстно не искайки да си отделя езичето от нейния прегръщайки я същевременно още по силно претискайки така гърдите по силно към тялото си.
Bael Shade- Брой мнения : 568
Химари спусна ръката си надолу по тялото му, стигна до неговото "приятелче" ( :D ) и го погали.
-Мммм.. мяууу... приятелчето ти не е за изпускане..
Каза Химари задъхано и захапа леко долната му устна.
-Мммм.. мяууу... приятелчето ти не е за изпускане..
Каза Химари задъхано и захапа леко долната му устна.
Кагура я погледна в очите като погледа му все още си беше предизвикателен интересно му беше как може тя да е толкова спокойна макар ,че вече и на него почнаха да му идват разни мисли какво да направи в това положение ,но все пак найстина не можеше да усмисли защо тва коте е толкова палаво и леко се замисли да ли тя не е планирала всичко това от началото..
Зениците на котето се уголемиха и тя започна да диша тежко. Възбудата в нея нарастваше все повече и повече. Тя отново започна да целува Кагура много страстно като се заиграваше доста сериозно с езичето му,а ръката й не спираше да се радва на приятелчето му..
Кагура и отвръщаше на зайгравките с езичето като видя ,че сега има лека възможност за контриране поради факта ,че май котенцето си изпусна леко защитата .И както си я беше прегърнал спря да я целува и само се врътна странично като претисна Химари за земята хващайки я здраво за 2 те раце ,че да я кротне малко като и ги претисна силно със свойте за земята ,че да не мърда и само я погледна в очите с леко тежко дишане като каза :
-Защо ?
Единственното нещо за което можеше да я попита главно защото се досети ,че те освен имената и някоя друга малка подробност за себе си нищо друго не са си казвали ,а това което тя правише сега не беше нормална реакция на създания който се познават от толкова скоро и още повече при факта ,че единия дори е бил отвлякал другия за експерименти.
-Защо ?
Единственното нещо за което можеше да я попита главно защото се досети ,че те освен имената и някоя друга малка подробност за себе си нищо друго не са си казвали ,а това което тя правише сега не беше нормална реакция на създания който се познават от толкова скоро и още повече при факта ,че единия дори е бил отвлякал другия за експерименти.
Химари го гледаше право в очите
-Защото... ти.. миризмата ти.. всичко в теб ме кара да полудявам.. аз.. чувствам се странно.. никога до сега не ми се беше случвало..
Отговори момичето задъхано.
-Защото... ти.. миризмата ти.. всичко в теб ме кара да полудявам.. аз.. чувствам се странно.. никога до сега не ми се беше случвало..
Отговори момичето задъхано.
Кагура бруквално разбираше тя какво изпитва макр и неговите чувства да бяха същите той можеше да се контролира ,но май ,че при нея беше малко по сложно за това продължи да си я гледа в очите като каза :
-Трябва да се успокойш не се оставяй инстинктите ти да те водят всеки път ,но това не значи и да ги изолираш напълно позволявай си само малки моменти на удоволствие който да ти засищат жаждата за даденото създание ..
Като Кагура леко се доближи до нея и я лизна по вратлето и после пак се одръпна с думите :
-Нещо подобно.
И само леко и се усмихна.
-Трябва да се успокойш не се оставяй инстинктите ти да те водят всеки път ,но това не значи и да ги изолираш напълно позволявай си само малки моменти на удоволствие който да ти засищат жаждата за даденото създание ..
Като Кагура леко се доближи до нея и я лизна по вратлето и после пак се одръпна с думите :
-Нещо подобно.
И само леко и се усмихна.
Химари се усмихна
-Мммм.. това ми харесва, но да знаеш,че с времето тези малки моменти на удоволствие няма да ми стигат..
Каза тя и леко се облиза като не откъсваше поглед от очите му.
-Мммм.. това ми харесва, но да знаеш,че с времето тези малки моменти на удоволствие няма да ми стигат..
Каза тя и леко се облиза като не откъсваше поглед от очите му.
Кагура се усмихна леко доволно като се изправи и подаде ръка на Химари като и каза :
-Според мен имаме много време до тогава така ,че нека да го изпозлваме подобаващо искаш ли да отидем някаде другаде да изпуснем малко парата ?
-Според мен имаме много време до тогава така ,че нека да го изпозлваме подобаващо искаш ли да отидем някаде другаде да изпуснем малко парата ?
Химари го хвана за ръката и се изправи. Поизтупа се и каза
-Ооо да.. ще ми се отрази добре. Но ти кажи къде да отидем, защото в момента не се сещам, къде може да отидем и да изпуснем парата.
-Ооо да.. ще ми се отрази добре. Но ти кажи къде да отидем, защото в момента не се сещам, къде може да отидем и да изпуснем парата.
Кагура се позамисли не знаеше нищо за тази планета ,но се досети за няколко места който беше подминал с робота си когато беше тръгнал за сладкарницата и каза :
-Като се замисля май се досещам за едно местенце...
И те тръгнаха.
-Като се замисля май се досещам за едно местенце...
И те тръгнаха.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите