Семейство, приятели, врагове и др.
+5
Baka
Blood Dupre
Leona
Raven le Faye
PedoPanda
9 posters
Dream.Land :: Герои :: Търсене
Страница 1 от 1
Семейство, приятели, врагове и др.
Тук е мястото, където може да намерите новата си половинка, приятел, враг или дори някой, съгласен да бъде част от семейството ви.
*За предпочитане е да избягвате спама и да уговаряте подробностите около взаимоотношенията на героите си на ЛС.
*За предпочитане е да избягвате спама и да уговаряте подробностите около взаимоотношенията на героите си на ЛС.
Re: Семейство, приятели, врагове и др.
Висшестоящата ми милост си търси някой, който да бъде нейно братче или сестриче от друга раса. За предпочитане братче, което да и вгорчава животеца и винаги да се обиждат или да се дразнят един друг.
????- Гост
Търся си вечеря ! ;д Така де, някой който е навит да бъде нахапан от вампи и си има съвсем нормална кръв, с нормален цвят и без бацили в нея ;д .. Може да се уреди със същия тоя индивид да си се водим добри дружки ;д
Raven le Faye- Брой мнения : 278
Търся си някой който иска едно миличко и симпатично зайче за домашен любимец.
Leona- Брой мнения : 14
аз ! искам заек ! xD
Blood Dupre- Брой мнения : 15
Ела и Дисни кошмара. Хи хи хи.
Leona- Брой мнения : 14
Търся си Дете , моето избега...
Baka- Брой мнения : 4
Търся си човек, който да ми изобрети колие което да ме предпазва от слънчевата светлина. И този човек да ми е някакъв доста близък роднина, който ми помага във всичко и срещу всички :)
Shizy Luka- Брой мнения : 338
Shizy Luka написа:Търся си човек, който да ми изобрети колие което да ме предпазва от слънчевата светлина. И този човек да ми е някакъв доста близък роднина, който ми помага във всичко и срещу всички :)
Бях готов да сключа някоя 'интересна' сделка за такъв артефакт, но оная част със семейството не ми хареса.
Omega Spawn- Брой мнения : 216
Omega Spawn написа:Shizy Luka написа:Търся си човек, който да ми изобрети колие което да ме предпазва от слънчевата светлина. И този човек да ми е някакъв доста близък роднина, който ми помага във всичко и срещу всички :)
Бях готов да сключа някоя 'интересна' сделка за такъв артефакт, но оная част със семейството не ми хареса.
I could say the same. xD
и за да не е спам.. още си издирвам приятелче (и евентуално кръвна банка) ;д
Честно казано съм готов да стана и донор на сперма ако искаш хД само и смао да има някво РП ,че полудявам иначе ангелско/човешка кръв харесва ли ти ? хД
Bael Shade- Брой мнения : 568
май ще ми допадне ;дд .. ае ако искаш драскай тема в миналото, че ся уж водя някво рп ;д
Чакай тва ако ме охапиш в миналото няма ли да значи ,че ще стана вампир в бъдещето ? хД
мне ;д ще вампирясаш ако ми опиташ мойта кръвчица и след тва гушнеш букета (и не, не говоря за сватба!) ;д .. така де поне така е по повечето сериали (True Blood for example) xD
Ок тогава значи тема в миналото ае преди 1 месец ,че да не си преплитам годините с Алекс .
Raven le Faye написа:Omega Spawn написа:Shizy Luka написа:Търся си човек, който да ми изобрети колие което да ме предпазва от слънчевата светлина. И този човек да ми е някакъв доста близък роднина, който ми помага във всичко и срещу всички :)
I could say the same. xD
и за да не е спам.. още си издирвам приятелче (и евентуално кръвна банка) ;д
[i]хДД .. Океу. Без никакви семейни връзки .. няма проблем ;дд
Та така само като си тук ми пиши и да се разберем за колието :) [/i]
Shizy Luka- Брой мнения : 338
PedoPanda написа:Тук е мястото, където може да намерите новата си половинка, приятел, враг или дори някой, съгласен да бъде част от семейството ви.
СУпер тогава търся нещо като сестра която да тормозя сексуално хД спасявайте се .
Винаги има нещо забавно в The Pervy big brother and the Horny little sister. xD
И без тва ми е тъпо.. съгласен ли си да бъда твоя сестра ? :D :D
Himari- Брой мнения : 464
Добре съгласен обеди ме хД.
Йеееееееей имам си батии.. <33 :Д
Himari- Брой мнения : 464
Dream.Land :: Герои :: Търсене