Апартамента на Алекс
5 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 16 от 25
Страница 16 от 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Апартамента на Алекс
First topic message reminder :
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Naix- Брой мнения : 963
Re: Апартамента на Алекс
-вчера може би?
Лайт отвръщаше на всяка негова целувка
-или завчера за последно?
Лайт отвръщаше на всяка негова целувка
-или завчера за последно?
Eleonor- Брой мнения : 358
Алекс се отдръпна за да може да и обясни на спокойствие.
-Преди 14 месеца. При заразените с "мърсър вирусът" нещата с хормоните седят по - малко по - различен начин.Не изпитваме такова овлечение към секс и други такива залъгващи ума предизвикателства. Заради това дори и с година да не си го правил няма да изпитваш нужда да го правиш.
-Преди 14 месеца. При заразените с "мърсър вирусът" нещата с хормоните седят по - малко по - различен начин.Не изпитваме такова овлечение към секс и други такива залъгващи ума предизвикателства. Заради това дори и с година да не си го правил няма да изпитваш нужда да го правиш.
-странна работа.
Лайт се замисли
-преди 14 месеца с кого?
Лайт се замисли
-преди 14 месеца с кого?
-Това беше преди да стана това което съм в момента. С нея
След това той посочи кофата и отново я целуна.В момента не му се мислеше точно за "нея".
След това той посочи кофата и отново я целуна.В момента не му се мислеше точно за "нея".
-предполагам, че в момента желаеш "нея"
Лайт го погледна
Лайт го погледна
-В момента искам само теб Лайт. Тя е минало. Никога няма да се върне към живота или не поне в нормалното си състояние нито аз ще се върна към миналото си.
Лайт се усмихна и го целуна
-това исках да чуя..
-това исках да чуя..
-Ето признавам си. Виновен съм. Хайде сега ми дай още една целувка,но с повече чувство.
Алексе усмихна,а след това си зачака целувката.
Алексе усмихна,а след това си зачака целувката.
-ха. Да ти мязам на човек с табелка "давам целувки". Всичко в този живот трябва да си го заслужиш хД
Лайт му се оплези и се засмя леко
Лайт му се оплези и се засмя леко
Алекс се нацупи,а след това си надигна едната вежда и каза:
-Като ти не искаш да ми дадеш аз сам ще си я взема!
Алекс отново се доближи до нея и я целуна,но този път си навря езика в устата и.
-Като ти не искаш да ми дадеш аз сам ще си я взема!
Алекс отново се доближи до нея и я целуна,но този път си навря езика в устата и.
Лайт също му пусна език и обгърна врата му с ръце. Притисна тялото си до неговото и приплете пръсти в косата му. Той беше толкова топъл, а тя сякаш поемаше цялата му топлина и я абсорбираше в себе си
Алекс я прегърна,а след това я сложи в скута си и продължи да я целува с език като от време на време преглъщаше жадно. Толкова беше приятно отново да бъде поне за малко като най - нормален човек с нормален живот и прочие.
След целувките Лайт облегна глава на рамото му и го загледа
-ако не се знае истината за теб никой не може да каже, че си по различен от всеки човек по улицата
-ако не се знае истината за теб никой не може да каже, че си по различен от всеки човек по улицата
-Повярвай ми. Много хора знаят тази истина ти не си единствената която я знае. Може би 90% от градът знае естествено когато съм в друга форма не могат да ме различат от тях. Щом сама ти го каза значи вирусът не реагира на чуждо ДНК по този начин по който ми го "достави"
-по-добре че не реагира иначе можеше да стане страшно
Лайт притвори очи
-и все пак, макар че си заразен с нещо такова, си много спокоен
Лайт притвори очи
-и все пак, макар че си заразен с нещо такова, си много спокоен
-Нямаш си и на идея колко.
Алекс си сложи ръката върху главата на Лайт,а след това я погали внимателно и добави:
-Да това наистина е късмет.До сега нямах възможност да го тествам в такива "условия"
Алекс си сложи ръката върху главата на Лайт,а след това я погали внимателно и добави:
-Да това наистина е късмет.До сега нямах възможност да го тествам в такива "условия"
-е поне си направи един тест
Лайт се засмя
-сега ще знаеш, че не реагира
Лайт се засмя
-сега ще знаеш, че не реагира
-Да така е.
След тези негови думи той се отдръпна от нея,а след това я близна по шията и я целуна няколко пъти,а целувките бяха съпроводени с 1-2 смучки.
След тези негови думи той се отдръпна от нея,а след това я близна по шията и я целуна няколко пъти,а целувките бяха съпроводени с 1-2 смучки.
Лайт се изкиска леко и го погали по главата
-палавник хД
-палавник хД
Алекс продължи да я целува нежно по шията като от време на време правеше по някоя друга смучка.Все пак не искаше цялата и шия да е в скучни. Целувките му бяха нежни,но и в същото време се усещаше жаждата му която го караше да го прави.
Лайт погали главата му, смъкна пръсти на брадичката му и я повдигна. Целуна го бавно и съвсем леко, сякаш укротяваше желанието му или по-скоро за засилваше. Зависи от гледната точка хД
Алекс се усмихна,а след това преплете пръсти в косата на Лайт и леко стисна ръката с в юмрук колкото да не я оскубе много,а след това отвърна на нейната невинна целувка с език.
Лайт отвръщаше на ласките му, които бяха препълнени с толкова желание. Беше и много приятно как той я обгръщаше с ръце, а тъй като беше доста по-голям от нея направо можеше да я скрие цялата, как галеше и стискаше косите и и как я целуваше. Всичко и се струваше просто приказно
Алекс леко дръпна косите и така,че да надигне главата и.Алекс я близна по шията оставяйки мокри следи след езика си,а след това започна да я целува от шията надолу. Като бавно слизаше към гърдите и.
Лайт се помръдна леко в скута му и погали раменето му. Определено той знаеше как да изкара една жена извън релси дори с една целувка. Или по-точно успяваше да извади нея с толкова малко. Това чак на нея и беше странно
Страница 16 от 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 16 от 25
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите