При Таки
+4
Kisuke Urahara
Кайл
Raven le Faye
Nightmare Admin
8 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
При Таки
First topic message reminder :
Ниската сграда, порутена в средата на напукано суфле. Очуканата неонова табела, на която бе изписано името на ресторанта висеше на една страна и хлопваше. Двама мъже с дълги сака и нахлупено напред филцове шапки се мотаеха пред тесния вход. Прозорци нямаше.
Приличаше на затвор, но дали в затвора можеш да хапнеш ястие, което сякаш се разтапяше в устата ви, нищо че можеше да е камък, или пък дърво.
Имаше няколко маси с по две пейки отстрани. Сервитьорките бяха хибриди, но едно от друга бяха по-красиви. Готвача към имаше конски уши, но не си мислете, че ще намерите някой косъм в ястието си. За нея качеството беше преди всичко. А неговата храна беше с най-високо качество.
За менюто. Имаше различни страници. Над всяка имаше различна раса "Върколак", "Вампир", "Фея". Дори демон и човек. И правете си сметка да не ядете храната от вашата града. Ще стане страшно. Веднъж една изяде сандвич с прилеп, въпреки че беше човек и после тичаше гола из целия град. А ето и малко артукули, които можете да намерите за хапване.
За Върколаците:
1. Кървава меча пържола
2. Кървава лисича пържола
3. Кървава свинска пържола
4. Кървава овча пържола
Абе сванахте идеята
За Вампирите:
1. Сандвич с прилеп
2. Меча кръв - А-положителна
3. Меча кръв - А-отрицателна
4. Меча кръв - Б-положителна
5. Меча кръв - Б-отрицателна
И така каквито животни се сетите.
За хората имаше нормални храни, но най-хубави бяха палачинките с кокос, мед и дългото кафе. Нямаше по-хубава комбинация.
Ниската сграда, порутена в средата на напукано суфле. Очуканата неонова табела, на която бе изписано името на ресторанта висеше на една страна и хлопваше. Двама мъже с дълги сака и нахлупено напред филцове шапки се мотаеха пред тесния вход. Прозорци нямаше.
Приличаше на затвор, но дали в затвора можеш да хапнеш ястие, което сякаш се разтапяше в устата ви, нищо че можеше да е камък, или пък дърво.
Имаше няколко маси с по две пейки отстрани. Сервитьорките бяха хибриди, но едно от друга бяха по-красиви. Готвача към имаше конски уши, но не си мислете, че ще намерите някой косъм в ястието си. За нея качеството беше преди всичко. А неговата храна беше с най-високо качество.
За менюто. Имаше различни страници. Над всяка имаше различна раса "Върколак", "Вампир", "Фея". Дори демон и човек. И правете си сметка да не ядете храната от вашата града. Ще стане страшно. Веднъж една изяде сандвич с прилеп, въпреки че беше човек и после тичаше гола из целия град. А ето и малко артукули, които можете да намерите за хапване.
За Върколаците:
1. Кървава меча пържола
2. Кървава лисича пържола
3. Кървава свинска пържола
4. Кървава овча пържола
Абе сванахте идеята
За Вампирите:
1. Сандвич с прилеп
2. Меча кръв - А-положителна
3. Меча кръв - А-отрицателна
4. Меча кръв - Б-положителна
5. Меча кръв - Б-отрицателна
И така каквито животни се сетите.
За хората имаше нормални храни, но най-хубави бяха палачинките с кокос, мед и дългото кафе. Нямаше по-хубава комбинация.
Nightmare Admin- Брой мнения : 71
Re: При Таки
Ари видя пипалата като преглътна и след това погледна Бадоу като му кимна и това беше знак да си ходят отново като тя го хвана за ръката дръпна го и се телепортира на около 5 метра от случващото се и дръпна Бадоу като побягна на някъде заедно с него
Lina- Брой мнения : 330
- Мислиш си, че можеш да спреш мен? Мен?! - Спаун започна да се смее истерично.
- Синко, имаш много да учиш за този свят.
Каза той, изчезвайки отново.
- Синко, имаш много да учиш за този свят.
Каза той, изчезвайки отново.
Omega Spawn- Брой мнения : 216
Рюк напусна сградата като се бе запътил към някое жилище защото му се ядяха ябълки.
Genesis Rhapsodos- Брой мнения : 96
Кайл написа:Кайл погледна учудено момичето и си помисли за какво ли и е да източва чужда кръв с това и последва въпросът:
-За какво ти е да източваш кръвта на някой друг каква полза имаш от това??
След което се замисли че е извън земен и неговата кръв е различна."Няма начин да не е опитвала кръв от други видове но явно не е срещала такава като моята.Зелена. " след което под маската се появи самодоволна усмивка която Рейв нямаше начин да забележи но все пак за сега Кайл нямаше намерение да става кръводарител на индивиди от друга планета
- За какво ми е да източвам кръвта ли ?! - каза учудено момичето и дори с леко възмутен тон. Скоро не се беше случвало някой да не знае съвсем нищо за расата й, дори и това, че кръвта ги поддържа живи. Все пак хиляди такива като нея бяха плъзнали наоколо. Но пък от друга страна й беше приятно да е около някого, който не познава онези самовлюбени отрепки, мислещи за нещо важно, само защото някой си нямал работа и ги е превърнал във вампир.
- Това ми е храната. Един вид убивам други, за да живея аз. Е, не е задължително винаги да се стига до смърт,но .. Както и да е.
Последва и лека неловка усмивчица.
Raven le Faye- Брой мнения : 278
На Кайл му се видя леко препълнено тук затова си помисли че може с Рейв да отидат някъде където е по тихо затова просто предложи.
-Искаш ли да отидем някъде другаде??Тук ми се вижда доста шумно и препълнено.
Като започна отново да оглежда останалите индивиди които естествено не му бяха познати.Той беше виждал само няколко вида от които са и хората но хора с подобни способности никога.
-Искаш ли да отидем някъде другаде??Тук ми се вижда доста шумно и препълнено.
Като започна отново да оглежда останалите индивиди които естествено не му бяха познати.Той беше виждал само няколко вида от които са и хората но хора с подобни способности никога.
Кайл- Брой мнения : 22
Идеята му не беше лоша. Наистина за момент беше станало леко пренаселено, макар че доста от народа май вече се изниза. Все пак момичето се съгласи да се тафят нанякъде.
- Хубаво, но ти избери къде. На мен вече ми омръзна да се чудя на къде да тръгна. - беше отговорът на Рейвън.
след голямото обикаляне из улиците по-рано сега ама грам не й се мислеше къде да отива.
- Хубаво, но ти избери къде. На мен вече ми омръзна да се чудя на къде да тръгна. - беше отговорът на Рейвън.
след голямото обикаляне из улиците по-рано сега ама грам не й се мислеше къде да отива.
Raven le Faye- Брой мнения : 278
Кайл кимна с глава на Рейв с думите:
-Последвай ме без да задаваш въпроси.
И тръгна на някъде без да обмисля много много
-Последвай ме без да задаваш въпроси.
И тръгна на някъде без да обмисля много много
Кайл- Брой мнения : 22
-М-м-м-м. Напълних се! - каза Луфи, като се потупа по стомаха, а пържолите вече се бяха свършили. Миг след това, той се изправи тръгна към мястото, от където се излизаше. Вероятно напускаше ресторанта!?
-Отиваш ли на някъде? - попита го Таки, с намерението, че не му беше дал парите, които бяха нужни за това, което измаха.
-Да! - отговори Луфи доволно:
-Чао, старче! - след тези думи, той тръгна да излиза от изхода, като двете мутри го хванаха. Все пак за това бяха там - да не позволят на нарушителите да влизат и излизат от тук както си искат. Не осъзнаха, че обаче като хванаха момчето, ръцете му започнаха да се разтягат, а той продължи по пътя си. Не след дълго, той достигна до такава степен, че просто ръцете му се върнаха с огромна бързина, а бодигардите се изстреляха на неопределена посока към небето.
-Какво им има на тези идиоти!? - зачуди се Луфи, след което повдигна рамене и замина на някъде.
-Отиваш ли на някъде? - попита го Таки, с намерението, че не му беше дал парите, които бяха нужни за това, което измаха.
-Да! - отговори Луфи доволно:
-Чао, старче! - след тези думи, той тръгна да излиза от изхода, като двете мутри го хванаха. Все пак за това бяха там - да не позволят на нарушителите да влизат и излизат от тук както си искат. Не осъзнаха, че обаче като хванаха момчето, ръцете му започнаха да се разтягат, а той продължи по пътя си. Не след дълго, той достигна до такава степен, че просто ръцете му се върнаха с огромна бързина, а бодигардите се изстреляха на неопределена посока към небето.
-Какво им има на тези идиоти!? - зачуди се Луфи, след което повдигна рамене и замина на някъде.
Kisuke Urahara- Брой мнения : 41
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите