Развалините
4 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Развалините
First topic message reminder :
Малко в страни от града имаше огромно поле с развалини - било то останки от къщи, статуи и каруци до игли, копита, стари ножове и търкалящи се наоколо черепи. Често, когато някой отидеше там, си намираше нещо ценно, но мястото беше изключително опасно, защото бандите се събираха там, за да решат проблемите си един с друг или просто да се помотаят наоколо, далеч от хорските, неприветливи очи.
Малко в страни от града имаше огромно поле с развалини - било то останки от къщи, статуи и каруци до игли, копита, стари ножове и търкалящи се наоколо черепи. Често, когато някой отидеше там, си намираше нещо ценно, но мястото беше изключително опасно, защото бандите се събираха там, за да решат проблемите си един с друг или просто да се помотаят наоколо, далеч от хорските, неприветливи очи.
Nightmare Admin- Брой мнения : 71
Re: Развалините
Химари дойде и започна да обикаля наоколо и да оглежда боклуците. Тя се надяваше да си намери нещо интересно.
Himari- Брой мнения : 464
Баел искаше да види кво прави сестричката му за това реши да намине и да я навести само дето не очакваше да я намери баш на някви развалини ,но карай и за да е по ефектно се появи от тъмнината точно зад нея карайки и се с думите :
-И какво точно търсиш сама тук на това забравено от бога опасно място !!!
-И какво точно търсиш сама тук на това забравено от бога опасно място !!!
Bael Shade- Брой мнения : 568
Химари се стресна и подскочи.
-Оххх бате, не ме стряскай така. Уффф.. Ами разхождам се.. надявах се да си намеря нещо интересно тук.
Каза тя и му се усмихна.
-Оххх бате, не ме стряскай така. Уффф.. Ами разхождам се.. надявах се да си намеря нещо интересно тук.
Каза тя и му се усмихна.
И Баел и се усмихна радваше се да си види сестричката след което огледа мястото и с тъп поглед само каза :
-Ти ако успееш да намериш НЕЩО тука това ще си Е интересно..ти за днес свърши ли си задълженията изми ли чинийте изчисти ли си стаята изми ли си зъбите и храниш л исе здравословно !
Беше си бая загрижен за нея личеше си..лекичко хД.
-Ти ако успееш да намериш НЕЩО тука това ще си Е интересно..ти за днес свърши ли си задълженията изми ли чинийте изчисти ли си стаята изми ли си зъбите и храниш л исе здравословно !
Беше си бая загрижен за нея личеше си..лекичко хД.
Химари се чудеше какво да отговори понеже не беше направила нищо от изброените неща.
-Ами да.. такова.. да.. и ако под здравословно хранене имаш на предвид...да изяждам всичко в сладкарницата.. ами да.. храня се здравословно. :Д
-Ами да.. такова.. да.. и ако под здравословно хранене имаш на предвид...да изяждам всичко в сладкарницата.. ами да.. храня се здравословно. :Д
Баел усети лекото увъртане ,но когато чу и ,че пак е нагъвала само следко я хвана за едното уше като почна да и го дърпа и каза :
-Яж и зеленчуци иначе ще надебелееш виж се на какво си заприличала ...
Честно казано си беше бая добре ,но все пак трябваше да отклони собствения си отговор с нещо и само добави :
-Грижи се повече за организма си чуваш ли !!!
-Яж и зеленчуци иначе ще надебелееш виж се на какво си заприличала ...
Честно казано си беше бая добре ,но все пак трябваше да отклони собствения си отговор с нещо и само добави :
-Грижи се повече за организма си чуваш ли !!!
-Ауч,ауч,ауч... не ми дърпай така ушенцето бе.. и на какво съм заприличала.. не съм много зле.. нали... И много добре знаеш,че мразя зеленчуциииииии..
Мрънкаше Химари и правеше някакви нацупени муцунки.
Мрънкаше Химари и правеше някакви нацупени муцунки.
Баел и пусна ушето като я гледаше леко разсърдено и каза :
-Не искам да чувам извинения научи се да ядеш зеленчуци не ме карай аз да те обуча да ядеш и зеленчуци.
Като Баел придоби една злобна ,но и перверзна усмивка щеше да я подложи на бая стабилно "обучение" .
-Не искам да чувам извинения научи се да ядеш зеленчуци не ме карай аз да те обуча да ядеш и зеленчуци.
Като Баел придоби една злобна ,но и перверзна усмивка щеше да я подложи на бая стабилно "обучение" .
Химари се загледа в усмивчицата му, но по едно време се осъзна.
-НИКОГА! Никога не можеш да ме накараш да ям зеленчуци !
Каза тя и разтри ушенцето си.
-НИКОГА! Никога не можеш да ме накараш да ям зеленчуци !
Каза тя и разтри ушенцето си.
С тази дума НИКОГА направо си предизвика Баел като от земята около Химари излезнаха черни пипала и Баел смао добави :
-МОООЛЯЯ...никога ли !!!
Направи това само колкото да я стресне да каже ,че ще яде зеленчуци.
-МОООЛЯЯ...никога ли !!!
Направи това само колкото да я стресне да каже ,че ще яде зеленчуци.
Химари наистина се уплаши, но реши да се направи на смела и каза
-ДА! НИКОГА! МРАЗЯ ЗЕЛЕНЧУЦИ! ОБИЧАМ ТОРТИЧКИ И КРЕМЧЕТА!
-ДА! НИКОГА! МРАЗЯ ЗЕЛЕНЧУЦИ! ОБИЧАМ ТОРТИЧКИ И КРЕМЧЕТА!
Пипалата изчезнаха И Баел си доближи лицето към нейното като каза :
-Добре се опълчи браво..
Като пак се дръпна и добави :
-Ако надебелееш ЩЕ СПИШ С ПИПАЛАТА !!!
Казваше го буквално все пак не искаше сестричката му да се променя .
-Добре се опълчи браво..
Като пак се дръпна и добави :
-Ако надебелееш ЩЕ СПИШ С ПИПАЛАТА !!!
Казваше го буквално все пак не искаше сестричката му да се променя .
-Няма да надебелея спокойно! Винаги ще бъда твоята секси сестричка.
Каза момичето и се засмя като го погледна.
Каза момичето и се засмя като го погледна.
Баел се усмихна като я погали по главата и каза :
-А така ,та как върви с момчетата ?
Не ,че я пита заради нещо важно просто искаше да чуе някое име и да убие този който има смелост да докосне сетричката му.
-А така ,та как върви с момчетата ?
Не ,че я пита заради нещо важно просто искаше да чуе някое име и да убие този който има смелост да докосне сетричката му.
Химари го гушна
-Емиии.... никак. Не ми е до разни момченца в момента.
Измрънка някак си тъжно и го гушна още по силно.
-Емиии.... никак. Не ми е до разни момченца в момента.
Измрънка някак си тъжно и го гушна още по силно.
-Оооо защо така да не се е случило нещо ?
Като и той си я гушна с лявата ръка защото тази с бронята по нея можеше и да я одраска ,а не искаше да наранява сестричката си.
И в същото време смао си помисли "-само ако е станало нещо някой ще умре ЩЕ ГИ УБИЯ"....
Като и той си я гушна с лявата ръка защото тази с бронята по нея можеше и да я одраска ,а не искаше да наранява сестричката си.
И в същото време смао си помисли "-само ако е станало нещо някой ще умре ЩЕ ГИ УБИЯ"....
-Неее.. нищо не се е случило спокойно.
Каза момичето и го погледна.. като изведнъж го попита
Мислиш ли,че съм грозна?! Може би заради това не привличам момчетата... мяу.
Каза момичето и го погледна.. като изведнъж го попита
Мислиш ли,че съм грозна?! Може би заради това не привличам момчетата... мяу.
-ТИ грозна КОЙ Е КАЗАЛ ТАКОВА НЕЩО ще го изкормя ще нахраня вълците с червата му...ти си най прекрасното създание на тази планета ако някой каже обратното ще изтръгна зъбите му един по един ще избода очите му с...
Да заради стъмняването и повишаването на силите му и загрижеността му нарастваше като погледна с един мил поглед Химари .
Да заради стъмняването и повишаването на силите му и загрижеността му нарастваше като погледна с един мил поглед Химари .
Химари се притисна силно към него и каза
-Спокойно никой нищо не е казал.
След, което му се усмихна по възможно най-милия начин. :Д
-Спокойно никой нищо не е казал.
След, което му се усмихна по възможно най-милия начин. :Д
Това успокой Баел като погали Химари по главата и каза :
-Ти ще ми кажеш ако някой ти каже нещо лошо нали ?
Като и каза това с най милия си тон който можеше да изкара ,но иначе в погледа му се четеше смърт,разрушение,мъчение за този който би и казал нещо.
-Ти ще ми кажеш ако някой ти каже нещо лошо нали ?
Като и каза това с най милия си тон който можеше да изкара ,но иначе в погледа му се четеше смърт,разрушение,мъчение за този който би и казал нещо.
- Разбира се. Ти си моя батко и нищо не бих скрила от теб.
Отговори момичето с весел тон.
-А при теб как върви с момичетата.. жените.. има ли някоя специална в твоя живот?
Отговори момичето с весел тон.
-А при теб как върви с момичетата.. жените.. има ли някоя специална в твоя живот?
-Да всеки ден имам по няколко специално и дори им давам специални имена "закуска,обяд и вечеря" ако не бяха те нямаше да съм жив..
Разбирасе каза това с лек сърказъм можеше и без тях ,но все пак нали така си кращаваше храненията и добави :
-Та ти ако ще разглеждаш още тук да те оставям ,че май те задържал само ?
Разбирасе каза това с лек сърказъм можеше и без тях ,но все пак нали така си кращаваше храненията и добави :
-Та ти ако ще разглеждаш още тук да те оставям ,че май те задържал само ?
-Не писна ми от това място. Искаш ли да отидем някъде да правим нещо двамата.
Попита момичето.
Попита момичето.
Баел се замисли и каза :
-Имаш предвит като в някоя сладкарница кадето да си поръчаш половината им приготвен раздел със сладки и шоколади ли или някаде кадето да ти потренирам бойните умения !
Като при 2 рото си изпльока кокалчетата на рацете в стил "мале как ще те стегна само ".хД
-Имаш предвит като в някоя сладкарница кадето да си поръчаш половината им приготвен раздел със сладки и шоколади ли или някаде кадето да ти потренирам бойните умения !
Като при 2 рото си изпльока кокалчетата на рацете в стил "мале как ще те стегна само ".хД
Химари много искаше да хапне нещо сладко, но реши да не разочарова брат си и каза
-Еми.. някъде да ми по тренираш бойните умения.. че нещо последно време съм се поотпуснала.
-Еми.. някъде да ми по тренираш бойните умения.. че нещо последно време съм се поотпуснала.
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите