Развалините
4 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Развалините
First topic message reminder :
Малко в страни от града имаше огромно поле с развалини - било то останки от къщи, статуи и каруци до игли, копита, стари ножове и търкалящи се наоколо черепи. Често, когато някой отидеше там, си намираше нещо ценно, но мястото беше изключително опасно, защото бандите се събираха там, за да решат проблемите си един с друг или просто да се помотаят наоколо, далеч от хорските, неприветливи очи.
Малко в страни от града имаше огромно поле с развалини - било то останки от къщи, статуи и каруци до игли, копита, стари ножове и търкалящи се наоколо черепи. Често, когато някой отидеше там, си намираше нещо ценно, но мястото беше изключително опасно, защото бандите се събираха там, за да решат проблемите си един с друг или просто да се помотаят наоколо, далеч от хорските, неприветливи очи.
Nightmare Admin- Брой мнения : 71
Re: Развалините
Около тях си беше чиста развалина май по добро място от това нямаше за това Баел каза :
-Ако искаш тук поне няма какво да се чупи..има само какво да се до чупи..съгласна ?
И я погледна въпросително.
-Ако искаш тук поне няма какво да се чупи..има само какво да се до чупи..съгласна ?
И я погледна въпросително.
Bael Shade- Брой мнения : 568
-Съгласна съм.
Каза момичето като го погледна доста предизвикателно и скочи на няколко метра от него.
-Нека тренировката започне батко.
Каза момичето като го погледна доста предизвикателно и скочи на няколко метра от него.
-Нека тренировката започне батко.
Himari- Брой мнения : 464
-Охо добре.
На Баел му харесва колко настоятелна е станала сестричката му заради което реши да и види как са и уменията и да я тества с едно от неговите подобри домашни животни като изпозлва seal summon :
-Beast.
И пред Баел се отвори нещо като черна дупка не като черна черна дупка ,а просто черна дупка хД от която излезе http://prikachi.com/images/470/5127470C.jpg да се каже някаде голямо колкото половин къща 3 глави змий за опашки тигърската глава използва огън левия вълк вода ,а десния ток и като за началана атака създанието просто скочи право към момичето беше му близо нямаше смисъл да изпозлва способности.
На Баел му харесва колко настоятелна е станала сестричката му заради което реши да и види как са и уменията и да я тества с едно от неговите подобри домашни животни като изпозлва seal summon :
-Beast.
И пред Баел се отвори нещо като черна дупка не като черна черна дупка ,а просто черна дупка хД от която излезе http://prikachi.com/images/470/5127470C.jpg да се каже някаде голямо колкото половин къща 3 глави змий за опашки тигърската глава използва огън левия вълк вода ,а десния ток и като за началана атака създанието просто скочи право към момичето беше му близо нямаше смисъл да изпозлва способности.
Момичето доста се стресна като видя това "нещо". Добре,че поне беше бърза та успя да отскочи в страни и да избегне сблъсъка.
-Няма да позволя нещо такова да ме победи.
Очите й започнаха да стават червени и около нея започна да се появява лилава аура.
-Няма да позволя нещо такова да ме победи.
Очите й започнаха да стават червени и около нея започна да се появява лилава аура.
Докато това ставаше около нея създанието се обърна към нея и тигърската глава оформи една бая голяма огнена топка в устата си като я запрати към момичето и веднага след топката и самата "Химера" да дадем име на създанието скочи към момичето целише се ако Химари пак отскочи да я претисне във въздуха,а Баел се възпозлва от момента и стана невидим изчезвайки в сенките с 2 думи.
Момичето видя,че брат й изчезна и от това се разсея. Заради това разсейване огнената топка се заби право в Химари и тя падна на земята опърлена. :D
И нали и котето също беше скочило Баел се замисли ,че по добре да не разбира какво ще стане ако няколко тонова Химера падне в/у сестра му за това на няколко метра преди да падне /ву нея Баел освободи химерата и тя просто изчезна във въздуха ,а самия той се появи приклекнал до нея с думите :
-You sis добре ли си ?
Все пак нямаше за план да я нарани ..
-You sis добре ли си ?
Все пак нямаше за план да я нарани ..
Химари това и чакаше, брат й да се доближи до нея. Тя скочи в/у него като го притисна към земята
-Да не си посмял повече да ми призоваваш разни изроди да се бият с мен. Да не искаш да ме убиеш ?! А?! А?!?! А?!?!?!
Каза тя и го притисна още повече към земята. В очите й се четеше леко раздразнение..
-Да не си посмял повече да ми призоваваш разни изроди да се бият с мен. Да не искаш да ме убиеш ?! А?! А?!?! А?!?!?!
Каза тя и го притисна още повече към земята. В очите й се четеше леко раздразнение..
-Yeah Yeah...
Честно казано Баел очакваше това и за това когато тя го тръшна на земята той пък я хвана за гърдите и само добави :
-Я пораснали са хД.
Да лесен начин за провокация дори беше измислил как да се спаси след 1 сек хД.
Честно казано Баел очакваше това и за това когато тя го тръшна на земята той пък я хвана за гърдите и само добави :
-Я пораснали са хД.
Да лесен начин за провокация дори беше измислил как да се спаси след 1 сек хД.
Химари стана като домат в лицето и се опита да каже нещо, но не и се получи. Тя просто седеше и гледаше брат си в очите. От ядосано котенце... се превърна в малко беззащитно котенце,което си глътна езика.
И Баел я пусна като видя това само се усмихна едно леко перверзно и каза :
-Печеля сестричке....
И след това се досети за още нещо и добави :
-Ако искаш остани така в/у мен изобщо не ми пречиш..
Това беше лек намек само хД.
-Печеля сестричке....
И след това се досети за още нещо и добави :
-Ако искаш остани така в/у мен изобщо не ми пречиш..
Това беше лек намек само хД.
Химари се усмихна също леко перверзно и каза
-Ааа не.. не печелиш.. този път няма да стане.
След което изведнъж го хвана за приятелчето му и го разтри леко.
-Ааа не.. не печелиш.. този път няма да стане.
След което изведнъж го хвана за приятелчето му и го разтри леко.
Баел не очаквшае точно такава реакция и леко се стегна като му стана малко неловко и само каза :
-Имах друго в предвит като казах да останеш в/у мен с 2 думи да станеш от мен....сестричке..ще те напляскам пусни..хД
Да казваше го най буквално макар и с лека усмивка .
-Имах друго в предвит като казах да останеш в/у мен с 2 думи да станеш от мен....сестричке..ще те напляскам пусни..хД
Да казваше го най буквално макар и с лека усмивка .
Химари се засмя и пусна приятелчето му.
-Хаха знаех си,че ще се предадеш.
Каза тя и стана от него, като му подаде ръка и той да стане.
-Хаха знаех си,че ще се предадеш.
Каза тя и стана от него, като му подаде ръка и той да стане.
-Кога съм се предал пък аз ?
Като я хвана за ръката и се изправи пускайки я след това поглеждайки я бая въпросително .
Като я хвана за ръката и се изправи пускайки я след това поглеждайки я бая въпросително .
-Значи все още не си се предал така ли.. ?
Попита тя, като се притисна към него и леко започна да търка гърдите си в тялото му. :D
Попита тя, като се притисна към него и леко започна да търка гърдите си в тялото му. :D
Баел я погледна в очите с един перверзен поглед и каза :
-Внимавай сестричке..
Като и усети гърдите приятно усещане мекичко ,но за да контрира това от дланите на рацете на Баел излезнаха 2 черни пипала и почнаха да се овиват по краката на Химари и с всяко овиване отиваха все по на горе и все по на горе като по едно време леко почнаха да претъркват едно много интересно нейно местенце хД.
-Внимавай сестричке..
Като и усети гърдите приятно усещане мекичко ,но за да контрира това от дланите на рацете на Баел излезнаха 2 черни пипала и почнаха да се овиват по краката на Химари и с всяко овиване отиваха все по на горе и все по на горе като по едно време леко почнаха да претъркват едно много интересно нейно местенце хД.
Химари леко изпъшка и бузите й се зачервиха
-Ах.... това беше подло..
Тя продължи да се търка в него, като с едната си ръка започна леко д аму гали приятелчето.
-Ах.... това беше подло..
Тя продължи да се търка в него, като с едната си ръка започна леко д аму гали приятелчето.
Баел почна да си представя разни умрели хора ,кървища....ама това имаше обратен ефект заради което преди сестра му да усети нещо той започна да си представя щастливи хора мир на земята и тогава се получи хД..Баел не смяташе да изгуби като пипалата продължаваха да се претъркват в нея и бавно по бавно намериха начин как да намерят и начин да и стигнат до гащичките .
п.п Нека се развихрим малко. :D
Химари видя,че брат и не мисли да се откаже и се замисли какво да направи. Беше й леко трудно да се концентрира.. поради причината,че разни пипала се търкаха в нея.. но тя изведнъж се сети за нещо. Замисли се.. дали да го направи, защото все пак той и беше брат, но беше готова на всичко само й само той да се предаде! Тя бавно свали панталоните му, след това и боксерките и пред нея се показа приятелчето му. Леко изплези език и облиза главичката му.
Химари видя,че брат и не мисли да се откаже и се замисли какво да направи. Беше й леко трудно да се концентрира.. поради причината,че разни пипала се търкаха в нея.. но тя изведнъж се сети за нещо. Замисли се.. дали да го направи, защото все пак той и беше брат, но беше готова на всичко само й само той да се предаде! Тя бавно свали панталоните му, след това и боксерките и пред нея се показа приятелчето му. Леко изплези език и облиза главичката му.
Да той си помисли същото което и тя след което вече не можа да повярва какво направи сестра му ,но реши ,че няма да я остави толкова лесно да и се размине този ход използвайки момента и самия той да нарпави нещо рисковано защото по начина както е приклекнала това винаги отваряше лек заден вход или по точно олесняваше едното пипало което и беше стигнало до гащичките да се плъзне направо при дупето и започвайки да влиза леко в дупенцето и .
На Химари това изобщо не й хареса, но тя все още не беше решила да се отказва. Тя прокара езика си по приятелчето му и изведнъж го налапа целия. Докато си движеше главата нагоре надолу тя правеше с езичето си леки спираловидни движения в/у главичката му.
Да Баел се въздържаше от всякакъв вид изказвания просто не му беше до това чувството което Химари ми докарваше беше неуписуемо трудно можеше да го контрира и найстина не знаеше какво да нарпави,но трябваше да направи нещо което да накара сестричката м уда се откаже 1 ва и за това увеличи силата на пипалото което и влезе още по на дълбоко в дупето и започна бавно да се движи в нея излизайки малко от нея и пак влизайки ,а другото пипало си проправи път през гащичките и допирайки се до "котенцето" и като от пипалото се оформиха малки шипчета и започнаха да я боцкат по клитурчето с всяко едно движение.
Химари леко започна да пъшка. Тялото й се изви.. и беше на път да се предаде. Но не! Трябваше да търпи, трябваше да накара брат си да се предаде. Тя продължи да му прави свирки, като изведнъж леко се надигна, съблече си блузата и сутиена и намести приятелчето му м/у циците си. С леки и плавни движения започна да го търка. :D
Това едвам вече не накара Баел да се предаде ,но вместо да покаже пак някакви емоций той просто стисна зъби и се зачуди от каде сестричката му е станала толкова добра и защо подяволите гърдите и са толкова мекички..
Баел видя ,че няма много време за това рискува със следващия ход като и пипалото което си изграеше със клитура и изведнъж си прибра шипчетата и бързо проникна в "котенцето " и започвайки да редува движенията си с пипалото което и беше в дупето малко DP щеше да и се отрази бая добре.
Баел видя ,че няма много време за това рискува със следващия ход като и пипалото което си изграеше със клитура и изведнъж си прибра шипчетата и бързо проникна в "котенцето " и започвайки да редува движенията си с пипалото което и беше в дупето малко DP щеше да и се отрази бая добре.
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите