Апартамента на Алекс
5 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 7 от 25
Страница 7 от 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Апартамента на Алекс
First topic message reminder :
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Naix- Брой мнения : 963
Re: Апартамента на Алекс
-Всъщност току що се сетих,че мога да използвам вируса и като дрехи.Мога да си матириализирам едва ли не дрехи върху себе си.Забавно е и то доста.Явно няма да ми се наложи шопинга след няколко дена така като гледа. Намерих си безплатни дрехи така де или по - точно се сетих за тях.
-отново дискриминация! Аз сега какво да облека? Гола ли да седя?
Лайт се нацупи на дивана
-дано ти се разпаднах дрехите докато ходиш по улицата
Що за кълнене хД
Лайт се нацупи на дивана
-дано ти се разпаднах дрехите докато ходиш по улицата
Що за кълнене хД
Eleonor- Брой мнения : 358
-Всъщност това няма как да стане на практика.Това е все едно аз да се разпадна.Всъщност имам идея.Искаш ли тениска ?
Определено той се беше сетил за нещо,но въпросът беше дали тя искаше тениса или не хД
Определено той се беше сетил за нещо,но въпросът беше дали тя искаше тениса или не хД
-да искам тениска!
Лайт се надигна рязко
-и побързай! Ще настина така !
Лайт се надигна рязко
-и побързай! Ще настина така !
Алекс се засмя,а след това каза:
-Не съм ти казал,че ще ти дам тениска просто те попитах дали искаш тениска.
След това той и се изплези и се засмя дебилно.
-Но все пак може да се измисли нещо макар,че така си по - добре.
-Не съм ти казал,че ще ти дам тениска просто те попитах дали искаш тениска.
След това той и се изплези и се засмя дебилно.
-Но все пак може да се измисли нещо макар,че така си по - добре.
-ако ми пуснеш печка ще седя така
Лайт се намръщи и легна на дивана
-защо не седнеш за възглавница хД Имаш удобни крака хД
Лайт се намръщи и легна на дивана
-защо не седнеш за възглавница хД Имаш удобни крака хД
-Да бе. Извинете ме принцесо Лайт. Печка иска,тениска иска,да легне върху мен иска. Това да не ти е Банка ДСК ?
Засмя се Алекс,а след това отиде до камина и драсна една клечка.Тя си беше зареда още когато беше зимно време преди да напусне това място.
-Ето ти печка. След няколко минути ще е супер тук.
Засмя се Алекс,а след това отиде до камина и драсна една клечка.Тя си беше зареда още когато беше зимно време преди да напусне това място.
-Ето ти печка. След няколко минути ще е супер тук.
-а къде ми е възглавницата?!
Лайт говореше за него хД като си беше наумила, че ще лежи на краката му, така щеше да е!
-ако знаеш колко си удобен хД сам ще искаш да си легнеш
Лайт говореше за него хД като си беше наумила, че ще лежи на краката му, така щеше да е!
-ако знаеш колко си удобен хД сам ще искаш да си легнеш
-И така да е мисля,че това е не възможно. Пък и не можеш да ме накараш да седна на дивана докато ти си там. Нали ? Не можеш ?
Алекс се позамисли за това дали тя не може.Накара го да яде защо не и това. Едва ли щеше да е много трудно хД
Алекс се позамисли за това дали тя не може.Накара го да яде защо не и това. Едва ли щеше да е много трудно хД
-и какво ще седиш и ще наблюдаваш една полу-гола, замръзваща жена вместо да дойдеш и да я стоплиш
Сцените на Лайт бяха просто невероятни. Особено укорителния тон с който говореше. Можеше да бъде много убедителна
-що за мъж си ти
Сцените на Лайт бяха просто невероятни. Особено укорителния тон с който говореше. Можеше да бъде много убедителна
-що за мъж си ти
Алекс отиде до нея,а след това се наведе на нивото на очите и защото понеже беше легнала и се усмихна с думите:
-Мъж който не може да бъде провокиран толкова лесно колкото си мислиш ти мила Лайт. Може да не помня много,но помня женският характер. Тя правеше подобни номерца.
В стаята се усети как въздуха започна да се раздвижва и да става по - топло. Явно камината гореше доста стабилно.
-Мъж който не може да бъде провокиран толкова лесно колкото си мислиш ти мила Лайт. Може да не помня много,но помня женският характер. Тя правеше подобни номерца.
В стаята се усети как въздуха започна да се раздвижва и да става по - топло. Явно камината гореше доста стабилно.
-не мога да те накарам ако не искаш
Лайт се протегна и се прозя - обожаваше топлото
-предполагам, че ще трябва да се откажа
Тя леко сви крака си за да може кърпата съвсем леко да се смъкне и да покаже бедрото и. Все още опипваше почвата - на какви номера той беше слаб и на какви не беше
Лайт се протегна и се прозя - обожаваше топлото
-предполагам, че ще трябва да се откажа
Тя леко сви крака си за да може кърпата съвсем леко да се смъкне и да покаже бедрото и. Все още опипваше почвата - на какви номера той беше слаб и на какви не беше
Алекс забеляза това което направи,но не реагира кой знае колко или поне не му пролича.
-Май ти се доспа? Ако искаш ще те оставя да спиш на спокойствие и ще изчезвам. М? Не се срамувай да кажеш.
Все още седеше клекнал срещу лицето на Лайт.
-Май ти се доспа? Ако искаш ще те оставя да спиш на спокойствие и ще изчезвам. М? Не се срамувай да кажеш.
Все още седеше клекнал срещу лицето на Лайт.
"Този номер не върви. Следващия"
-нима ще ме оставиш в тази самотна нощ сама? Ще ме натъжиш
Изглежда Лайт беше решила да намери слабото му място относно жените
-нима ще ме оставиш в тази самотна нощ сама? Ще ме натъжиш
Изглежда Лайт беше решила да намери слабото му място относно жените
-Да права си.Ще е скучно да съм сам. Може пък и да остана,но може и да не остана. Нах всъщност на мене ми е все тая.
Алекс седна пред дивана и се облегна издавайки странен звук. В момента той се стремеше Лайт да се чувства така сякаш е с напълно нормален човек който няма нищо общо с зарази,вируси и прочие. Виждаше,че това и действа доста добре.
Алекс седна пред дивана и се облегна издавайки странен звук. В момента той се стремеше Лайт да се чувства така сякаш е с напълно нормален човек който няма нищо общо с зарази,вируси и прочие. Виждаше,че това и действа доста добре.
Лайт облегна глава на краката му
-ето, че те накарах да седнеш
Тя затвори очи и се прозя лекичко
-ето, че те накарах да седнеш
Тя затвори очи и се прозя лекичко
Това беше странно защото той беше на земята,но както и да е хД нека приемем,че не е на земята:
-Да,да така е накара ме браво на теб Лайт. Браво!
Алекс се опитваше максимално много да и "чеши крастата" за да може да се чувства добре защото и той се чувстваше така около нея.
-Да,да така е накара ме браво на теб Лайт. Браво!
Алекс се опитваше максимално много да и "чеши крастата" за да може да се чувства добре защото и той се чувстваше така около нея.
Лайт го погледна
-нямаш ли никакви спомени от преди? Дори и имена на твой приятели?
Усещаше, че той просто си нямаше никого
-нямаш ли никакви спомени от преди? Дори и имена на твой приятели?
Усещаше, че той просто си нямаше никого
-Като цяло спомням си само сестра ми и "нея" и някой друг спомен който е свързан само с мен и някой от работниците около мен. Нищо повече. Все още се опитвам да събера достатъчно информация за да сглобя "пъзела" вътре в главата си и всичко да си дойде на мястото.Като цяло не е толкова фатално.Важни са сегашните спомени не миналите.
-ако мога да ти помогна с нещо съм насреща
Лайт отвори очи, погледна го и му се усмихна
-все пак е важно да знаеш от къде си тръгнал
Лайт отвори очи, погледна го и му се усмихна
-все пак е важно да знаеш от къде си тръгнал
-Помня как започна тази лудост и все още не е свършила. Хубаво е,че си предлагаш помощта,но няма нужда. Мисля,че и сам се справям доста добре макар да не си личи особено много,че е така.
Алекс я погледа,а след това се засмя леко от това което беше казал той.
Алекс я погледа,а след това се засмя леко от това което беше казал той.
-важното е готовността да ти помогна.
Лайт се надигна и излезе на балкона където бяха простряни дрехите и. Взе ги, отиде в другата стая и се облече. След това се върна пак на дивана
-така е друго нещо
Лайт се надигна и излезе на балкона където бяха простряни дрехите и. Взе ги, отиде в другата стая и се облече. След това се върна пак на дивана
-така е друго нещо
-Да,така е. Каквото и да казва човек винаги с дрехи си е най - добре.Ако нямаше дрехи нещо друго щеше да е,но добре,че има дрехи.Добре ги е измислил човека.
Алекс се протегна,а след това погледна навън и каза вече е обяд. Ти между другото спа ли ? Просто питам.
Алекс се протегна,а след това погледна навън и каза вече е обяд. Ти между другото спа ли ? Просто питам.
-не. Аз не спя често. Така съм свикнала от фронта
Лайт се надигна и отиде до кухнята
-ще направя обяда
Лайт се надигна и отиде до кухнята
-ще направя обяда
Алекс я погледна,а след това каза;
-Направи само за себе си.Макар,че знам,че няма да е така,но все пак ти го казвам да направиш само за себе си.Аз не съм гладен като чили.
Алекс се излегна на дивана,а след това си сложи краката на едното странично кресло и погледна към тавана.Този таван беше интересен доста отдавна не го беше забелязвал хД
-Направи само за себе си.Макар,че знам,че няма да е така,но все пак ти го казвам да направиш само за себе си.Аз не съм гладен като чили.
Алекс се излегна на дивана,а след това си сложи краката на едното странично кресло и погледна към тавана.Този таван беше интересен доста отдавна не го беше забелязвал хД
Страница 7 от 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 7 от 25
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите