Апартамента на Алекс
5 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 4 от 25
Страница 4 от 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Апартамента на Алекс
First topic message reminder :
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Това беше едно малко скромно в което Алекс е живял преди да загуби паметта си.Все още помни това място,но идва много рядко тук.Току виж някой му бил устроил засада в апартамента или нещо подобно.Не,че нямаше да се справи с нея,но все пак не е кой знае колко приятно да ти разрушат апартамента.В момента Алекс не си беше в къща.Навярно ходеше в момента из улиците и сееше разруха,но дали беше така? Само той си знае.
Naix- Брой мнения : 963
Re: Апартамента на Алекс
Когато тя си ги сложи той веднага ги махна от нея някак си рязко,а след това отиде в кухнята и реши наистина да си похапне малко човешка храна защото доста му липсваше.Той взе вилицата и бавно започна да си похапва все едно нищо не е станало преди малко между тях 2-мата. Пък и наистина не беше кой знае какво.Това си беше нормална "човешка" реакция.
Да хД Едва не се сбиха. Лайт реши да се освежи с един душ, взе една от кърпите, които бяха окачени и влезе в банята.
Замисли се за всичко станало.. Може би беше твърде пряма и беше реагирала рязко, но и той си беше виновен. Защо изобщо се засягаше твъде много от нещо такова
Замисли се за всичко станало.. Може би беше твърде пряма и беше реагирала рязко, но и той си беше виновен. Защо изобщо се засягаше твъде много от нещо такова
Eleonor- Брой мнения : 358
Алекс продължи да си похапва бавно от това което тя му беше сложила в чинията.Наистина той не беше претенциозен човек особено към храната която яде. Все пак едва ли не поглъщаше живи хора в себе си. След като изяде всичко от това което му беше сложено той си взе чинията и отиде до мивката и остави чинията вътре пускайки водата която започна да облива чинията.Той я изми,а след това застана срещу прозореца и започна да гледа какво се случва по улиците.На вън вече беше почнало да се стъмнява.
Лайт излезе мокра от банята, уви се в огромната кърпа и отиде в хола, сядайки на дивана. Тъй като още не беше отишла да си напазарува трябваше да изчака бельото и да изсъхне за да го облече пак. Пусна си телевизора и се загледа в новините, разресвайки косата си бавно. Беше и много интересно какво се случва по света
Алекс продължи да си гледа преминаващите хора и коли на улицата.Понякога там се случваха доста интересни неща.Например как младежите си разменят пликчета с наркотици без поти никой да го види.Само тези които се бяха загледали такива като Алекс щяха да забележат нещо такова как се случва.Наистина бяха доста прецизни в това.Като цяло квартала беше приятно място за живот като изключим "милите" съседи които не се бяха явясвали до този момент което беше необичайно за тях.
-явно все пак реши да ядеш. какво наблюдаваш толкова? Как си разменят прахчета или как се бият? Сами не осъзнават как затъват.
Лайт продължи да гледа телевизия и се излегна на дивана.
-между другото този блок е много тих. Не знам защо, но сякаш няма никой тук. Това ми харесва
Лайт продължи да гледа телевизия и се излегна на дивана.
-между другото този блок е много тих. Не знам защо, но сякаш няма никой тук. Това ми харесва
-Може вече и да няма.Току виж старият изнасилвач Джо е гътнал,а серийният убиец се е покрил някъде. Ако тях ги няма да така е.Сама си тук.Интересно е да гледаш какво става из улиците на този град. Всички си мислят,че никой не ги вижда,но не е така.Може да има 1 който ги вижда,но ги вижда какво правят.Колкото до това за "бялото" те лично и знаят какво правят.Нито съм им майка нито баща за да им давам урок по наркомания и до какво води тя или там както се казва.
-щом така казваш.
Лайт се излегна и леко се прозя. Явно и се беше доспало, твърде много вълнения днес, но трябваше да изчака да изсъхне косата и, да се облече и тогава да заспи. Нямаше как да заспи по кърпа все пак
-хайде да правим нещо иначе ще заспя
Лайт се излегна и леко се прозя. Явно и се беше доспало, твърде много вълнения днес, но трябваше да изчака да изсъхне косата и, да се облече и тогава да заспи. Нямаше как да заспи по кърпа все пак
-хайде да правим нещо иначе ще заспя
-Какво по - добро нещо от това да гледаш телевизия ?
Алекс се обърна към нея,а след това я погледна с празният си поглед в очите и зачака отговор от нейна страна.След това отново се обърна към прозореца и продължи да си гледа какво се случва на вън пред сградата.Определено вечер имаше доста по - голямо раздвижване от през деня защото беше доста горещо през деня.
Алекс се обърна към нея,а след това я погледна с празният си поглед в очите и зачака отговор от нейна страна.След това отново се обърна към прозореца и продължи да си гледа какво се случва на вън пред сградата.Определено вечер имаше доста по - голямо раздвижване от през деня защото беше доста горещо през деня.
-боже какъв скучен човек
Лайт продължи да си лежи и да зяпа телевизора. Даваха някакво предаване където говориха за някакво цунами, което връхлетяло остров. Колко интересно занимание за нея. По-добре лично да си тегли коршума отколкото да гледа това нещо още 2 часа о.О
Лайт продължи да си лежи и да зяпа телевизора. Даваха някакво предаване където говориха за някакво цунами, което връхлетяло остров. Колко интересно занимание за нея. По-добре лично да си тегли коршума отколкото да гледа това нещо още 2 часа о.О
-Ами добре.Както виждаш аз не съм много по тези неща.Не помня много от миналото си и съм забравил какво е да си нормален човек който има някакви нормални хобита като например игране на комютърни игри или нещо подобно. Знам ли.Тук ти си човека със спомените измисли нещо.Аз мога да седя с часове така.Нали така и така седя в доста огромен склад сам не правейки нищо освен да обикалям.
-какъв е този склад? Разкажи ми
Явно веднага успя да привлече вниманието на една любопитка, която веднага се надигна и се настани да слуша. Обожаваше историите на хората, смяташе ги за мъдри, но винаги ги пазеше само за себе си
Явно веднага успя да привлече вниманието на една любопитка, която веднага се надигна и се настани да слуша. Обожаваше историите на хората, смяташе ги за мъдри, но винаги ги пазеше само за себе си
-Ами склад като склад. Преди беше лаборатория на GenTek до преди има няма няколко часа. Преди да пусна Хънтъра на свобода и да избие всички вътре. Сега е напълно празно от към хора. Има и цистерни от вируса с който може да се зарази целия град. Като цяло не е нищо кой знае колко интересно.Има си и доста удобен кабинет с дупка в стъклото защото не ми се занимаваше да излизам през главният вход държейки лаборантка за гушата.
Лайт се надигна и се приближи
-жесток си към жените. Дори и да са лаборантки
Лайт кръстоса ръце
-какво и мен ли ще ме изнесеш за гушата?
-жесток си към жените. Дори и да са лаборантки
Лайт кръстоса ръце
-какво и мен ли ще ме изнесеш за гушата?
-Тя имаше цена информация за мен нищо повече. Част от мен беше в нея. Спомен. Ако исках да го направя до сега да сме едно с теб.Така де. Ти нямаше да съществуваш,а аз щях да стана още по - силен от колкото съм в момента.Действам на момента без да питам пък и към теб не съм бил груб ако се смяташ за жена де. Знам ли те.
Лайт му зашлеви поредния шамар
-ти наистина си идиот
Обърна се сърдито и пак се зае мястото си на дивана
-а ти смяташ ли се за мъж или имаш женски полов орган в гащите?!
-ти наистина си идиот
Обърна се сърдито и пак се зае мястото си на дивана
-а ти смяташ ли се за мъж или имаш женски полов орган в гащите?!
Алекс едва ли не си бръкна в гащите и каза;
-Все още не се е отворила дупка.Значи съм мъж. Ако не вярваш ела и ти да провериш.Тсс
След като каза той това добави:
-Защо ми удряш шамари ? Това е все едно да удариш стената.Не чувствам нищо от този шамар.Дори да ме взривят с RPG ефектът ще е същия. В момента ти нараняваш себе си.
-Все още не се е отворила дупка.Значи съм мъж. Ако не вярваш ела и ти да провериш.Тсс
След като каза той това добави:
-Защо ми удряш шамари ? Това е все едно да удариш стената.Не чувствам нищо от този шамар.Дори да ме взривят с RPG ефектът ще е същия. В момента ти нараняваш себе си.
-не се знае. Може да си хермафродит. И не желая да гледам в гащите ти. Не уважавам малките неща, ще сънувам кошмари. Бия ти шамари защото така ме слушаш. Що за социопат си ти
Лайт кръстоса сърдито лице.
-типичния мъж. Вместо да те залива с комплименти, той подкарва пола ти на търг! хД
Лайт кръстоса сърдито лице.
-типичния мъж. Вместо да те залива с комплименти, той подкарва пола ти на търг! хД
Алекс я погледна и каза:
-Не едва ли съм хермафродит. Ако бях щях да знам повярвай ми. Колкото до това за комплиментите и ласките знаеш какво мисля. Не смесвам личното с работата. Ако беше при други обстоятелства може би да,но не е при други обстоятелства. Съжалявам.
-Не едва ли съм хермафродит. Ако бях щях да знам повярвай ми. Колкото до това за комплиментите и ласките знаеш какво мисля. Не смесвам личното с работата. Ако беше при други обстоятелства може би да,но не е при други обстоятелства. Съжалявам.
-и заради това трябва да успорваш пола ми?! Какво искаш да се съблека за да ти докажа, че съм жена ли?! Не ме бърка особено
Лайт се намръщи и качи крака на масата ядосано
-това е полова дискриминация!
Лайт се намръщи и качи крака на масата ядосано
-това е полова дискриминация!
-Недей вижда се по гърдите ти,че определено си от женски пол. Просто щом предпочиташ прякор пред истенското си име сигурно ще предпочетеш и може би да си нещо като неутрално създание нищо повече. Ако очакваш нещо друго просто можеш да ми кажеш Лайт.
-да видим. Очаквам самолет, остров, вечеря на свещи и халка.
Ти нормален ли си?! Искам просто нормално отношение.
Предпочитам прякора пред името заради редица лични причини, които НЕ ЗАСЯГАТ шефа ми. И още нещо. Щом нямаш жена до себе си вероятно си гей хД Почти на 99%
Лайт загледа пак телевизора
Ти нормален ли си?! Искам просто нормално отношение.
Предпочитам прякора пред името заради редица лични причини, които НЕ ЗАСЯГАТ шефа ми. И още нещо. Щом нямаш жена до себе си вероятно си гей хД Почти на 99%
Лайт загледа пак телевизора
-По пътя на логиката ако бях гей щях да съм с мъж в момента,а не с теб. Замисли се малко. 40% от мъжете в държава са или разведени или просто си нямаш жена до себе си. Това,че нямам жена до мен не ме прави ни най - малко гей да се изясним в това нещо. Колкото до всичко това което искаш... наистина може да се уреди до най - малката подробност.
-ти луд ли си? Имам достатъчно пари за да си го позволя сама. Поне Самолета и острова. Освен това аз съм ти просто "слуга" и в момента ти не си с жена, а със "слугата си". Не се брой. Следователно най-вероятно си гей хД
-Отново не схванах как стигна до извода,че съм гей,но както и да е.Не съм казал,че си ми слуга дори не съм го намекнал през цялото това време.Ако беше така направо щях да ти го кажа още с влизането в твоят дом повярвай ми Лайт.
Алекс седна до нея на дивана,а след това каза:
-Я ми обясни как реши отново,че съм гей. По предишната ти логика щом нямам женско съм гей.Щом съм гей трябва да имам мъжко,а и мъжко нямам. Значи не съм гей.
Алекс седна до нея на дивана,а след това каза:
-Я ми обясни как реши отново,че съм гей. По предишната ти логика щом нямам женско съм гей.Щом съм гей трябва да имам мъжко,а и мъжко нямам. Значи не съм гей.
Страница 4 от 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Dream.Land :: Роул Плей :: Dream Town :: Домовете
Страница 4 от 25
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите