Bar Yea aha YEA - Преди 3 години
2 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Bar Yea aha YEA - Преди 3 години
Това беше едно квартално малко барче където се събираха местните пияндета на квартала. Разбра се ако не бяха те нямаше да съществува. хД
Naix- Брой мнения : 963
Re: Bar Yea aha YEA - Преди 3 години
Кагура още секси и хабав велзе с запалена цигара в заведението видя няколко пияндета с който беше играл карти вчера поздрави ги и отиде на бара кадето поседна поръча си един джин с 2 ледчета и се огледа да види как е положението наоколо.
Bael Shade- Брой мнения : 568
Алекс не след дълго също влезе в същият този бар. Та как нямаше. Той беше на има няма десет крачки от неговият апартамент. Не беше един от най - редовните клиенти,но можеше да го видиш тук от време на време да пийва по нещо на бара и да разговаря със секси барманката зад бара. Та Алекс влезе в бара,а след това се огледа.Този път не беше толкова пълно колкото други пъти.Явно днес нямаше много желание в хората за пиене и силна музика която да им надува главата,но явно Алекс имаше. Той не видя нищо странно наоколо.Всичките бяха редовни клиенти дори и Кагура беше виждал тук преди седмица може би. Алекс отиде на бара,а след това си поръча една халба наливна бира и бирен фъстък,а след това помоли барманката да махне тая чалгария и да пусне нещо по - свястно.
Кагура си до издърпа цигарата като метна фаса направо на земятаудряйки друг фас със своя и тихо каза :
-Гоооол..хД
СЛед което отпи една глъдка от джина си и погледна към Алекс беше го виждал тук и преди ,но много по рядко само с него не се познаваше и се зачуди да ли да не отиде да го види къв е що е кво е от това което забелязваше беше ,че Алекс май е бая самотен тип нямаше жена поне миризмата която идваше от него не беше от човек който се вижда редовно с женски създания.хД
-Гоооол..хД
СЛед което отпи една глъдка от джина си и погледна към Алекс беше го виждал тук и преди ,но много по рядко само с него не се познаваше и се зачуди да ли да не отиде да го види къв е що е кво е от това което забелязваше беше ,че Алекс май е бая самотен тип нямаше жена поне миризмата която идваше от него не беше от човек който се вижда редовно с женски създания.хД
Алекс забеляза това което той направи. За жалост Алекс не си падаше много по цигарите макар,че на времето доста стабилно си нагъваше марихуана и други такива подобни мизерии като марихуаната.Той се усмихна на видяното,а след това реши да направи нещо,но преди това трябваше да си изчака поръчката.Та почака си де поне 1-2 минути още.След като вече имаше бира и бирен фъстък той отпи от бирата си и взе 3 бирени фъстъка. Метна 2 във въздуха,а след това ги изяде,а с 3-тия уцели Кагура за да го "светне". Нещо се беше умислил
Кагура нали си го гледаше през цялото това време да беше леко неловка ситуация ,но само така можеше да разгадаеш интересите на даден човек дори само от поръчката му разбра ,че Алекс не е дошъл да се напие защото бирата е по лек алкохол ,а фъстъците също притапяват напиването ,а когато видя и фъстъка с който Алекс го замери той само си отвори устата и глътна направо целия фъстък .След което си взе джина стана и отиде бавно до Алекс с думите :
-Приемаш ли чуждата компания ?
-Приемаш ли чуждата компания ?
Алекс го огледа от горе до долу и каза:
-Сядай стига да не си от друга планета.
След това той се засмя.Естествено нямаше от къде да знае,че не е от Земята.Просто се пошегува с това,но пък щеше да е интересна реакцията на Кагура.
-Сядай стига да не си от друга планета.
След това той се засмя.Естествено нямаше от къде да знае,че не е от Земята.Просто се пошегува с това,но пък щеше да е интересна реакцията на Кагура.
Кагура остана прав като отпи още една лека глъдка от джина си и каза :
-Значи оставам прав...ти по брутално правило не се ли сети да кажеш ?!
Казвайки това Кагура му се усмихна и му вкачи един стабилен поглед само заради кефа от бруталното отгатване на Алекс.
-Значи оставам прав...ти по брутално правило не се ли сети да кажеш ?!
Казвайки това Кагура му се усмихна и му вкачи един стабилен поглед само заради кефа от бруталното отгатване на Алекс.
Алекс му метна още 1 фъстък и каза:
-Не ме гледай така де. Някой може да си помисли,че си гей знае ли човек.Всякакви ги има. Хайде не се мотай и сядай.
Алекс си сложи крака върху стола му,а след това го бутна към него и отпи от бирата си.
-Не ме гледай така де. Някой може да си помисли,че си гей знае ли човек.Всякакви ги има. Хайде не се мотай и сядай.
Алекс си сложи крака върху стола му,а след това го бутна към него и отпи от бирата си.
Кагура пак изяде фъстъка като нещо по трудно го преглътна и каза :
-Тоя беше леко прегорен от вътре..мразя като става така ,а ти ?
След което си сотави джина на масата хвана стола който Алекс ритна и го обърна обратно към масата сядайки на него защото мразеше облегалката да му е към гърба харесваше му нищо да не му пречи на рефлексите и вече като беше псоеднал само каза :
-Аз съм Кагура ,а ти ?
-Тоя беше леко прегорен от вътре..мразя като става така ,а ти ?
След което си сотави джина на масата хвана стола който Алекс ритна и го обърна обратно към масата сядайки на него защото мразеше облегалката да му е към гърба харесваше му нищо да не му пречи на рефлексите и вече като беше псоеднал само каза :
-Аз съм Кагура ,а ти ?
-Аз съм Алекс.
Алекс изпи бирата си,а след това си поръча още една бира. След като поизчака малко си взе новата бира и я остави на масата.
-Е Кагура не си местен. От къде си ?
Алекс изпи бирата си,а след това си поръча още една бира. След като поизчака малко си взе новата бира и я остави на масата.
-Е Кагура не си местен. От къде си ?
-Абе просто казано мноого на далече историята е тъпа ама главното нещо което ще ти кажа е...че там НЯМАШЕ жени...
Това леко звучеше сякаш е бил в затвора ама карай ся хД и след това той смао добави :
-Е ти щом си тукашен я кажи нещо интересно за този регион ?
Това леко звучеше сякаш е бил в затвора ама карай ся хД и след това той смао добави :
-Е ти щом си тукашен я кажи нещо интересно за този регион ?
-Ами кфо ти кажа ....
Алекс замълча,а след това си взе малко от биреният фъстък,а след това продължи:
-Ами тук не е много оживено през деня в този квартал.Вечер се навъртат повече хора.Не е и един от най - добрите,но се намират тук там някой по - добър човек от съседа ти.
Алекс отпи от бирата,а след това каза:
-Как така е нямало жени ? До сега на сухо ли си седял.
Алекс замълча,а след това си взе малко от биреният фъстък,а след това продължи:
-Ами тук не е много оживено през деня в този квартал.Вечер се навъртат повече хора.Не е и един от най - добрите,но се намират тук там някой по - добър човек от съседа ти.
Алекс отпи от бирата,а след това каза:
-Как така е нямало жени ? До сега на сухо ли си седял.
-Nah..оо историята е забавна значи представи си вирус който превръща жените в мъже..е ето така нямаше жени..но не беше вирус ,а проклятие адски тегава ситуация беше за това и дойдох тук ти да имаш няква подобна история ?
Интересно му беше да ли и тука има нещо забавно като проклятия и ткн.
Интересно му беше да ли и тука има нещо забавно като проклятия и ткн.
-Ами всъщност не. Като цяло работя в една лаборатория където създаваме нещо подобно и експериментираме,но с това лекуваме болести. Като цяло още по - скучна история от твоята. Та ти от кой край си ? Мексико ? Не не приличаш ми на Азиатец. Акцентът ти е подобен.
-Аз съм от..
Кагура вкара една пауза за няколко секунди докато сравни неговата планета с тая и обмисляйки местата на държавите добави :
-Америка Лантиец съм за това така ти се струва с акцента.
Като след това си отпи една голяма глъдка от джина решавайки да смени темата с думите :
-Изпозлвате ли животни за експериментите си?
Кагура вкара една пауза за няколко секунди докато сравни неговата планета с тая и обмисляйки местата на държавите добави :
-Америка Лантиец съм за това така ти се струва с акцента.
Като след това си отпи една голяма глъдка от джина решавайки да смени темата с думите :
-Изпозлвате ли животни за експериментите си?
Алекс се замисли за малко,а след това каза:
-Определено не си от там,но както и да е.Всъщност не. Използваме червенокоси момчета за нашите експерименти. Заразяваме ги,а след това ги пъхаме в криогенна камера и ги замръзяваме за известно време,а след това ги тъпчем с хапчета.
След като свърши Алекс се засмя силно и зачака реакция.
-Определено не си от там,но както и да е.Всъщност не. Използваме червенокоси момчета за нашите експерименти. Заразяваме ги,а след това ги пъхаме в криогенна камера и ги замръзяваме за известно време,а след това ги тъпчем с хапчета.
След като свърши Алекс се засмя силно и зачака реакция.
-Nice и ние правим така когато тестваме нови ваксини ама държим наще във водни камери остават по дълго живи хД.
Най вероятно Алекс не очакваше подобна реакция ,но и Кагура се засмя макар и да казваше истината допивайки си джина оглеждайки на бързо за барманката показвйаки и 2 бързи снака с рака ,че иска още 1 джин колкото се може по бързо.
Най вероятно Алекс не очакваше подобна реакция ,но и Кагура се засмя макар и да казваше истината допивайки си джина оглеждайки на бързо за барманката показвйаки и 2 бързи снака с рака ,че иска още 1 джин колкото се може по бързо.
Алекс се засмя и каза:
-Аха значи и вие ги правите с червено косите,а ?
Алекс поклати глава,а след това отпи от бирата си която вече беше на половина и взе от биреният фъстък и попадна на един такъв изгорял като този на Кагура.След като го изяде усети гадният вкус и отпи голяма глътка от бирата.
-Аха значи и вие ги правите с червено косите,а ?
Алекс поклати глава,а след това отпи от бирата си която вече беше на половина и взе от биреният фъстък и попадна на един такъв изгорял като този на Кагура.След като го изяде усети гадният вкус и отпи голяма глътка от бирата.
Кагура видя ,че нещо Алекс направи лека гримаса преди тази глътка и почна да гадае да ли е заради факта ,че и той е попаднал на по изгорял фъстък и тогава му пристигна джина като хептен заеба това мислене и си отпи от новата чашка оставяйки я след това на масата с думите :
-Абе знам ,че е леко лично ,но ми изглеждаш като човек който е изживял дълак живот иамш ли жена ,деца ?
-Абе знам ,че е леко лично ,но ми изглеждаш като човек който е изживял дълак живот иамш ли жена ,деца ?
-Ами все още нямам.Пък и честно да ти кажа не съм готов за деца.Може да съм на 30,но не искам. Имам годеница.
Алекс отпи от бирата си като остана съвсем малко на дъното,но реши да не я изпива цялата от сега.Прекалено бързо нагъваше бирата.Колкото и да не е това му беше втората халба все пак си беше алкохол макар и слаб.
Алекс отпи от бирата си като остана съвсем малко на дъното,но реши да не я изпива цялата от сега.Прекалено бързо нагъваше бирата.Колкото и да не е това му беше втората халба все пак си беше алкохол макар и слаб.
Кагура леко само поклати глава гледайки джинчето си и каза :
-Да децата изискват прекалено голяма отговорност ,време и страашно много пари и излишни разходи...особенно ако е момиченце..
Кагура само се замисли над нещо от това което беше казал и добави :
-Момче или момиче кое би избрал ?
-Да децата изискват прекалено голяма отговорност ,време и страашно много пари и излишни разходи...особенно ако е момиченце..
Кагура само се замисли над нещо от това което беше казал и добави :
-Момче или момиче кое би избрал ?
Алекс се позамисли над това което той го попита.Не след дълго каза:
-Ами не съм много сигурен.Абе не се надявам нито на едното нито на другото,че току виж са се изтърсили 2 наведнъж. Какво ще ги правя тогас
Алекс се засмя,а след това попита:
-Ами ти как си се родил бе пич?
-Ами не съм много сигурен.Абе не се надявам нито на едното нито на другото,че току виж са се изтърсили 2 наведнъж. Какво ще ги правя тогас
Алекс се засмя,а след това попита:
-Ами ти как си се родил бе пич?
-Нормално що питаш ти да не си се родил от тия ембрионните експерименти ..или с цезарово сечение..
Стана му леко любопитно на Кагура като накрая се сети за още нещо и добави :
-Или си клонинг ,а може и робот ?
Като му стана леко смешно само докато задаваше тези въпроси.
Стана му леко любопитно на Кагура като накрая се сети за още нещо и добави :
-Или си клонинг ,а може и робот ?
Като му стана леко смешно само докато задаваше тези въпроси.
-Аз съм клониран робот роден с чезарово сечение!
Заяви Алекс,а след това се засмя дебилно и каза:
-Не. Просто питам защото ти казваш,че няма жени. На практика те е родил баща ти така ли ?
Алекс се замисли много за това хД
Заяви Алекс,а след това се засмя дебилно и каза:
-Не. Просто питам защото ти казваш,че няма жени. На практика те е родил баща ти така ли ?
Алекс се замисли много за това хД
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Преди 5 години на дворцов бал
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|