Dream.Land
Bar Yea aha YEA - Преди 3 години - Page 2 5097069H

Join the forum, it's quick and easy

Dream.Land
Bar Yea aha YEA - Преди 3 години - Page 2 5097069H
Dream.Land
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bar Yea aha YEA - Преди 3 години

2 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Bar Yea aha YEA - Преди 3 години - Page 2 Empty Bar Yea aha YEA - Преди 3 години

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 8:05 pm

First topic message reminder :

Това беше едно квартално малко барче където се събираха местните пияндета на квартала. Разбра се ако не бяха те нямаше да съществува. хД
Naix
Naix

Брой мнения : 963

Върнете се в началото Go down

Bar Yea aha YEA - Преди 3 години - Page 2 Empty Re: Bar Yea aha YEA - Преди 3 години

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:28 pm

-Яба не ми казвай ,че тук мъжете раждат..оуу човек нищо чудно ,че не искаш деца тва как ли ще ги изсереш..а и майка ми е тукашна нормално съм се родил..

Но Кагура почна да се замисля как ли се е родил Алекс и си представи някъв човек стил мъжки пол как го ражда..грозна гледка мани хД.
Bael Shade
Bael Shade

Брой мнения : 568

Bar Yea aha YEA - Преди 3 години - Page 2 Empty Re: Bar Yea aha YEA - Преди 3 години

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 9:29 pm

Алекс вече наистина го уцели с фъстъка в челото,а след това каза:
-Абе кфо ти кажа извънземна му раота. Тука жените си раждат,но все пак ти не ми отговори на въпроса. Щом нямате жени е логично мъжете да раждат,а тук си има жени.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:32 pm

-Не не е логично мъжете да раждат ,а хората да измират и расата да изчезва това и става ,я ми кажи 1 раса която е оцеляла само с мъжки който са еволюирали и са почнали да раждат като изключим морските кончета хД.

Кагура го погледна леко предизвикателно за да види отговора на Алекс стана му интересно.
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 9:34 pm

-Твоята раса братле.Твоята.
Алекс се позамисли,а след това каза:
-Добре де ... това е тъпо наистина. Защо раждат мъжките морски кончета.По пътя на логиката щом раждат защо просто не ги нарекът женски морски кончета вместо мъжки морски кончета.Наистина е тъпо.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:35 pm

Кагура пийна една глътка от джина си като изслуша Алекс и каза :

-Тогава как ще наричат женските морски кончета ?

Това беше пък другия интересен въпрос който дори и Кагура не можеше да си отговори.
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 9:39 pm

Алекс също се позамисли и надигна едната си джука,а след това каза:
-Е бъ ли го брат. Ами всъщност мъжки защото те не раждат. По пътя на логиката така трябва да излиза.
Алекс изпи бирата си и поръча още една.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:42 pm

-Да найстина...значи май тези който са им дали имената са бъгнали всичко...идиоти ...да и ся като казах идиоти абе човек не мислиш ли ,че тия прекаляват в увеличаването на тока ?

Кагура верно тва му правеше впечатление ,че дейба мама му дейба 1 комп 1 тв и 200 лв ток не можеше да изкара тая сметка колкото и пъти да смяташе всичко и искаше да види и мнението на Алекс.
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 9:48 pm

-Абе напрао си е ебало мамата. Таксуват нощната енергия за дневна и хората си мислят,че минават по - тънко на нощната ма ХУЙ. Няма такова нещо като нощна енергия.Доста лъжат хората. Пък и вече с тея новите електромери даже и диода на ТВ-то ти и на монитора ти отчита,че харчи ток. Ебало си и майката.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:51 pm

-Ооо това не е нищо ти виждал ли си какво пише на сметката зелена енергия...такса стълб,такса жица..жица бе човек всеки път представяш ли си ,че ти плащаш за всичко дефакто ,но го плащаш всеки път и като сабереш няколко години дефакто ти сякаш си платил за няколко травопоста и медна жица далга от вас до софия...хД ебал съм ги и мазните шмекерджий ..

Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 9:54 pm

-Абе мани.Това правителство и да си обърша газа с тях не стават.Тоя Бойко нищо не прай. Уш прай магистрали ама кът гледам и тва не прай кът хората.Евтин материал и след 2 години всичкото в дупки. Няма да се разберем така с тях. Да вземе да влезе някой кът хората,че да не вземем ние да влезем.
Алекс се засмя,а след това сръчка Кагура с лакът закачливо.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 9:58 pm

Кагура му се усмихна като си изпи джничето на екс и каза :

-Трябва нас да вкарат вътре ще оправим тва правителство..и 1 жив няма да остане само да ги набарам ...ти се оказа интересна компания..

Реши да му сподели малко от личното си мнение .
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:00 pm

-Мани с теб имаме общи гледни точки и мнения. Това е с тока наистина вече прекаляват. И хляба дигат е го и оня ден казаха,че и бензина ПАК ще поскъпва.Ебало си и майката и държава. Никак не е гот,но какво да се прави тук сме заковани.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:05 pm

-Ааа това за хляба ги хванаха ,че го правят нарочно имаме жито и то дори в резерв няколко тона всичко е добре дори и министара на културата беше питал пред камерите защо е поскъпнал хляба и на следващия ден казаха ,че са щели да намалят хляба мискините им..

Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:08 pm

Алекс се позамисли и каза:
-Да,когато на тях не им е удобно с тези ценички си го свалят за тях си,но пък и за нас това е доста по - добре.Нека попитат и защо тока и водата са толкова вдигнати и то за толкова кратко време. Това е доста тъпо ако питаш мен.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:09 pm

Кагура се замисли малко теоритично и каза :

-Добре тока идва от централите ние имаме няколко..богати сем на ток и го продаваме дори в другите държави ,а при нас е най скъпо..а водата пък ледниците се топят земята е 71% вода и пак е скъпа..кажи ми ква е тая логика 0.о
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:12 pm

Алекс се позамисли и каза;
-Ами по пътя на логиката. Водата както знаеш е не толкова чиста за директна космумация.За да я пречистят трябва да използват машини и там други работи които най - вероятно използват електрическата енергия за да правят тези процеси за пречистване на водата.Когато се вдига тока тогава и водата защото излиза по - скъпо за да се пречисти.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:15 pm

Кагура изслуша логиката позамисли се и каза :

-Да ,но нали има ВЕЦ щом една водно електрическа централа прави ток от вода защо не направят и малко поделение във пречиствателната станция кадето да има торбина за електро снабдяване колкото да прави достатъчно количество ток за колкото е нужно на станцията да пройзвежда чиста вода ...
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:17 pm

-Ето това е добър въпрос.Не съм сигурен,че имам отговор на това,но мисля,че са прекалено глупави за да се сетят,че трябва да направят нещо такова или просто е невъзможно защото не могат едновременно да използват водата като електричесто и за да я пречистват защото като я използват за електричество няма да има какво да пречистват.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:20 pm

-Да и за да може турбината да се завърти достатъчно силно и е нужно силно и бързо количество вода ,а в реките е леко слаба водата...ее тегаво.

Кагура леко се садна ,че схемата май не беше добре измислена явно това е спряло хората да го направят .
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:26 pm

-Ами да.Ето заради това явно не са направили нищо по въпроса с водата.
Алекс отпи от новата си бира,а след това си взе бирен фъстък и погледна към Кагура и каза:
-Хайде сега ми кажи от къде си.Определено не си от там от където каза,че си.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:29 pm

-Абе принципно съм от земята ,но баща ми е генерал и главнокомандващ на планетата Алтаир кадето няма жени идва намира майка ми тук те се влюбват дрън дрън дрън..и да аз съм някво възкрасение на някъв Ангел който се казва Аполон..казвам ти това което не ти казахв началото..би ли ми повярвал ако ти бях казал това в началото..а да и този ангел е на 12 хиляди години и може да контролира легендарен робот...кажи ми би ли ми повярвал ако ти го бях казал това още в началото .

Като го погледна най сериозно.
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:32 pm

-Може би не изцяло,но не изглеждаш тукашен определено.Нито дрехите нито маниерите.Личи си,че не си в близките държави щати или каквото и да е било близо до това място.
Алекс отново отпи от бирата си като беше така хубава.Все пак беше наливана.
Naix
Naix

Писане by Bael Shade Сря Авг 08, 2012 10:37 pm

Кагура се усмихна и каза ;

-Найстина си интересна личност за разговор ,но времето ми тука за сега свърши за това погледни на вън..

Като Кагура изпозлва едно малко страмно устройство и изведнъж на улицата кацна един бая голям робот смазвайки няколко коли и Кагура каза:

-Ще се радвам ако в бъдеще пак се видим искам пак да поговорим.

Като излезе от бара и скочи няколко пъти по робота стигайки до кабината за пилотиране и излетя в небето кадето го чакаше един портал и той чезна.
Bael Shade
Bael Shade

Писане by Naix Сря Авг 08, 2012 10:38 pm

Алекс си доизпи бирата плати и замина.
Naix
Naix

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите