Преди 5 години на дворцов бал
5 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Преди 5 години на дворцов бал
First topic message reminder :
В балната зала беше претъпкано, имаше огромна тълпа от хора с потекло, но най - силните войни също бяха поканени. Сред тях беше и Лина, облечета в дълга червена рокля, червени ръкавици, прилежно прибрана коса на кок и рубинени бижута. Тя седеше на страна и оглеждаше хората през пурпурната си маска която закриваше част от лицето й така, че никой да не я разпознае
В балната зала беше претъпкано, имаше огромна тълпа от хора с потекло, но най - силните войни също бяха поканени. Сред тях беше и Лина, облечета в дълга червена рокля, червени ръкавици, прилежно прибрана коса на кок и рубинени бижута. Тя седеше на страна и оглеждаше хората през пурпурната си маска която закриваше част от лицето й така, че никой да не я разпознае
Lina- Брой мнения : 330
Re: Преди 5 години на дворцов бал
След около минута той се усети че тя е свалила маската си.Той се втренчи във красивото й лицеи дългата й червена коса като не обелваше думичка в продължение на пет минути.
Genesis Rhapsodos- Брой мнения : 96
- Хей и езика ли си глътна сега, ол не няма да поема да си чак толкова голям инвалид чесно, поне ещо можеш ли да правиш като хората - каза Лина като леко изцъка и го погледна зачудено
-Да мога да хвърлям момичета във реката.Той вдигна Лина на ръце като навлезе във реката която бе дълбока до кръстът му.Той държеше момичето на ръце като все още не я пускаше във водата.
-Да се поизкъпеш искаш ли?
-Да се поизкъпеш искаш ли?
- Не вода моля те не - извика Лина като го хвана за връта и силно се вкопчи в него като крекът и леко допря водата и тя започна да цвърчи силно, а кожата и се разрани
-Той я издигна по на високо като я погледна.Ще оправиш ли леко отношението си към мен?Попита я Генесис като все още я държеше на ръце.
В очите и личеше доста голям страх и ужас, в момента той я дървеше от пълното изгаряне като тя преглътна много уплашето и само кимна в знак на съгласие.
Той излезе от реката като я остави на земята и отново седна на камъкът като чакаше дрехите му да изсъхнат за да може да се върне обратно във залата.
-Може да се връщаш при кавалерът си ако искаш.
-Може да се връщаш при кавалерът си ако искаш.
- Дойдох само всъщност, ти си първият който не съм изгорила всички други пламваха на секундата щом се доближаваха до мен - каза Лина като сви краката си до тялото и положи глава на коленете си като ги обгърна с ръцете си и погледна тъжно надолу
Генесис я погледна като изпита съжаление като я гледаше така тъжна.Той коленичи пред нея и нежно повдигна брадичката й към него.
-Ако искаш може пък да пробвам да танцувам с теб.
-Ако искаш може пък да пробвам да танцувам с теб.
-Да танцуваш, това ще е все едно да те накарам да се самоубиеш, но ти позволявам да ме гледаш как танцувам - каза лина като му се усмихна
Генесис въздъхна като крастоса краката си и седна пред нея.
-Немога да разбера женската логика...първо иска да танцуваме а сега, само ми позволяваш да те гледам
-Немога да разбера женската логика...първо иска да танцуваме а сега, само ми позволяваш да те гледам
- А мъжката, цяла нощ бяга от мен дори се опита да ме измокри и накрая "Можем да танцуваме" - каза Лина последното с леко преправен глас като след това му се изплези
-Е..логиките в момента нямат значение...значи не искаш да танцуваме така ли да го разбирам?
- Добре ще танцуваме, сега на лунна светлина, деня срещу нощта, ставай по - бързо - извика Лина като стана бързо и го зачака
Генесис се изправи като застана пред нея без никакво понятие какво прави.
-Ще трябва да ми покажеш това онова но хайде да е нещо бавно?
-Ще трябва да ми покажеш това онова но хайде да е нещо бавно?
Лина итвори устата си като от нея излезе стрия пламък която се обръзува като цигулга и след това махалото като тя започна да свири бавно по огнените си струди като Лина хвана ръцете на Генезис и започна бавно и плавно като перо да се носи из върдуха оставаше просто той да я следва
Тъй като незнаеше как да танцува, Генесис просто следваше стъпките на Лина като слушаше хубавият звук идващ от цигулката.Чувството да танцува на лунна светлина му се стори прекрасно.
Лина леко подпря гланва на рамото му като плавно забърза темпото а музиката се лееше като някой червено, страстно вино от някоя стара и хубава бъчва
Генесис се доближи до нея като следваше темпото и стъпките й сякаш му се искаше да я гушне без да я пуска.Редом с това продължаваше да слуша музиката.
Така те танцуваха вече от почти час като слънцето започна бавно да изгрява
- Тови танц се свършва когато Слънцето и луната, ноща и деня се срещнат на хоризонта, има една легена за това.
- Тови танц се свършва когато Слънцето и луната, ноща и деня се срещнат на хоризонта, има една легена за това.
-И каква е тя.Попита Генесис като продължи да танцува.Той не забеляза слънцето което изгряваше тъй като погледът му не се отклоняваше от лицето на Лина
- Разправя се за това как Залеза и зората са влюбени и се олицетворяват като момиче и момче, има даже и песен тя е нещо от сорта на ...- каза Лина като пое си дъх и запя
- Ти знаеш ли ,че разказа ми луната за любовта между залеза и зората
мисля колко прилича на тази между нас. Бели облаци правят им постеля, но зла тъма ги разделя на пътя им стои затова всяка вечер залеза тъжи.По вятъра шептят че се обичат, но бури думите пресичат им без срам затова и зората е цялата във плам. И безнадеждни със теб така, като зората и залеза, тук под небето – и аз и ти, обречени сме да сме сами!
- Ти знаеш ли ,че разказа ми луната за любовта между залеза и зората
мисля колко прилича на тази между нас. Бели облаци правят им постеля, но зла тъма ги разделя на пътя им стои затова всяка вечер залеза тъжи.По вятъра шептят че се обичат, но бури думите пресичат им без срам затова и зората е цялата във плам. И безнадеждни със теб така, като зората и залеза, тук под небето – и аз и ти, обречени сме да сме сами!
Той слушаше музиката и песента редом с нея като краят не му хареса особено.Докато танцуваше с Лина и я гледаше си мислеше върху текстът на песента.Въпреки суровото му отношение по-рано, Лина му се хареса,но заради надутият му характер не искаше даси го признае.
И така мелодията спря като лико надигна глава към него като тялото и се отдели на няколко крачти от неговото като тя ме су поклони и каза
- Браво справи се отлично
- Браво справи се отлично
-Очуден съм, че не се преспънах.Почеса се зад главата и я попита.-Имаш ли си някой който харесваш?Попита я като избута бретонът от очите си.
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bar Yea aha YEA - Преди 3 години
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите