Преди 5 години на дворцов бал
5 posters
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Преди 5 години на дворцов бал
First topic message reminder :
В балната зала беше претъпкано, имаше огромна тълпа от хора с потекло, но най - силните войни също бяха поканени. Сред тях беше и Лина, облечета в дълга червена рокля, червени ръкавици, прилежно прибрана коса на кок и рубинени бижута. Тя седеше на страна и оглеждаше хората през пурпурната си маска която закриваше част от лицето й така, че никой да не я разпознае
В балната зала беше претъпкано, имаше огромна тълпа от хора с потекло, но най - силните войни също бяха поканени. Сред тях беше и Лина, облечета в дълга червена рокля, червени ръкавици, прилежно прибрана коса на кок и рубинени бижута. Тя седеше на страна и оглеждаше хората през пурпурната си маска която закриваше част от лицето й така, че никой да не я разпознае
Lina- Брой мнения : 330
Re: Преди 5 години на дворцов бал
Лина го погледна като му се засмя и каза
- Да ще ти стана гадже ^^
- Да ще ти стана гадже ^^
-Гадже?Явно не си ме разбрала...Ако знаех че ще стане така щях да купя пръстен предварително...искам да се уженим ( xD)
Genesis Rhapsodos- Брой мнения : 96
- Е добре приемам, а ти всъщност на колко години си ? - попита Лина годеника си
-На 17 съм...а ти?
- Ем аз съм на 15, по - млада съм хах лол и кога ще е сватбата ако мога да попитам? И да ти кажа искам си пръстена, ол и да на сватбата ще танцуваш с мен няма ги тия срам ме е през хора или не мога ще се справиш - започна да нарежда Лина
-Е сега за да ти е гадно ще си получиш пръстена на сватбата и предлагам да е утре.
- Ще чакам толокав дълго - каза Лина като седна на камъка и го погледна стил като седя така стренчена в него
Генесис се засмя за пръв път от 2 години като погали нежно бузата й.
-Да ще чакаш толкова дълго...нялколко часа какво толкова
-Да ще чакаш толкова дълго...нялколко часа какво толкова
- Ми тогава и ти ще чакаш, за първата целувка - каза Лина като му се усмихна и го боцна леко по нослето
-Този път спечели.Каза Генесис като протегна ръката си към нея.
-Да те изпратя ли до вас?
-Да те изпратя ли до вас?
В далечината се чу глас:
-Няма нужда. Аз ще я закарам до тях си.
След това започнаха да се чуват тежки стъпки приближаващи към тях.
-Няма нужда. Аз ще я закарам до тях си.
След това започнаха да се чуват тежки стъпки приближаващи към тях.
Naix- Брой мнения : 963
Генесис се обърна със небрежният си поглед като гледаше тъпо.
-Не благодаря.Не знаеше какво идваше но и чесно казано не го и ебе
-Не благодаря.Не знаеше какво идваше но и чесно казано не го и ебе
-Оу да всъщност аз съм Найкс. Тук съм за да ви one Shot-на и 2-мата защото изобщо не можете да си играете героите и само ги разваляте.
Каза той и продължи да върви към тях.
Каза той и продължи да върви към тях.
-Брато варви паси козете и не ни се бъркай най-малко търтей като теб ще ме one-shotne.Я се виж ти...драконите че са грозни грозни ама ти вече го обезобразяваш
- Или защото съм ревнив идиот който не знае кво чувства - каза Лина като се изсмя
Изсмя се дебилно на още по - големите дебили от него които в момента направо се излагаха и каза на Дженезиш.
-Ако искаш се пробвай срещу грозният дракон.Току виж си успял да направиш нещо. Първият ход е ВАШ
-Ако искаш се пробвай срещу грозният дракон.Току виж си успял да направиш нещо. Първият ход е ВАШ
Баел беше от тези гости който винаги закъсняваха и винаги идваха в най стамното облекло или дори на половина без такова и както се виждаше идваше някаде май почти към края на бала ,но все пак почна да обикаля на около като само си взе една коктелна чаша с шампанско и се забута в сенките зад една колона заглеждайки се към Лина и Генесис имаше нещо интересно в тях което му хареса.
Bael Shade- Брой мнения : 568
Генезис извади мечът който имаше дълго червено острие като го хвана със двете си ръце и чакаше грозофила да нападне.
Небето започна да се затъмнява и всичко "потъна" в тътена на няколко гръма идващи от облаците в небето. Найкс продължи да върви към тях докато накрая не се показа пред Дженезис.
Генесис изпусна поток от огнена магия във острието на мечът си като червена аура започна да обикаля острието му.Генесис придоби по-голяма скорост и пъргавост а във мечът му се лееше огнена магия.
Найкс като за начало просто направи още няколко стъпи към него,а след това с единият си крак(лапа не знам на драконите как се води) се опита да го затисне,но не с цел да го убива,а просто да не мърда много много.
Генесис разпери черното си крило и се изстреля на страна няколко секунди преди лапата му да го затисне ( да води се лапа).След това той изстреля някойло огнени топки който го нападаха и от двете страни.
off topic: It's funny how you try to kill a fire-dragon with .. huh .. fire ?! o.O
Raven le Faye- Брой мнения : 278
off topic: не се опитвам да го убия
Относно тези огнени топки ... Когато те се докоснаха до Найкс се чу звук който наподоби чупеше на стъкло и топките бяха разпръснати на всички страни на малки огънчета които гаснеха във въздуха още преди да паднат долу. Найкс си пое дълбоко въздух,а след това реши да "наводни" леко пейзажа с лава.Така и направи. Той изпусна огромно количество лава през устата си като целият терен на който се биеха те двамата потъна в лава.Навярно едва ли щеше да е проблем на Найкс да гази из лава,но за Дженезис ... едва ли щеше да му е много забавно да нагази в течната лава.
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bar Yea aha YEA - Преди 3 години
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
» Преди 1 месец -Моста който водеше към Града---
» Преди 1 година през декември край къщата на Шизу ...
Dream.Land :: Роул Плей :: Back in Time
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите